ISSN 2457 - 3973

Un nou caz uluitor la Spitalul Județean Neamț! Suspect de coronavirus, trimis pe jos la Roznov!

Un nou caz uluitor s-a petrecut la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, după cel al pacientului externat de 2 ori si confirmat a 3-a oară la coronavirus.

Un bărbat din orașul Roznov, al cărui prietenă a fost confirmată cu Covid-19, a fost adus cu ambulanța la spital pentru testare, după care a fost trimis acasă … pe jos. Sau cum poate! Dar nimeni nu a sunat la Ambulanță ca să preia persoana suspectă și să o ducă la Roznov! Altfel spus, un potențial factor de infectare a fost trimis în societate!

Daniel S. a povestit în exclusivitate pentru newsallert.ro că a așteptat câteva ore autobuzul în stația din Piatra-Neamț, la ora 21.00, și, înainte de a decide să plece pe jos spre casă preț de 16 kiometri, în miez de noapte, a avut noroc de o ultimă cursă. Un noroc a fost și faptul că autobuzul era gol. Asta pentru că nu se știe dacă bărbatul are sau nu virusul Covid. Iar potențialii pasageri ar fi intrat în contact cu el. Nu știm cum e cu șoferul….

Ce se știe cu siguranță este că prietena lui, cu care trăiește sub același acoperiș de ani de zile, a fost depistată pozitiv.

Și mai trist este faptul că, tânăra de 27 ani, bolnavă de leucemie, pare să fi luat virusul chiar din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Situația confirmă ceea ce spunea acum câteva zile fostul manager, doctorul Codruț Munteanu, într-un interviu pentru newsallert.ro. Și anume că, lipsa voinței politice de la Consiliul Județean Neamț de a rezolva problemele reale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, poate produce indirect victime (interviul poate fi citit aici)

Acum, Spitalul Județean are un nou manager. Doctorul Florin Apostoae este trimis în judecată de DNA pentru fonduri europene iar tatăl său este consilier județean PSD. Dar asta nu trebuie să fie o piedică pentru a arăta că poate fi un bun manager, și nu doar băiatul lui tata, sau omul lui Arsene. Misiune aproape imposibilă, într-un spital în care bolnavii gem de foame iar cadrele medicale se plâng de lipsa materialelor de protecție.

Luni dimineață vom prezenta în EXCLUSIVITATE o anchetă marca newsallert.ro despre situația în care au ajuns cei doi tineri din Roznov, fără a avea nici cea mai mică vină! Tânăra, bolnavă de leucemie, și care acum este infectată cu coronavirus, cel mai probabil din spital, fără ca medicii sau asistentele să aibă vreo vină! Iar tânărul, contact al acesteia, adus la spital cu ambulanța, și trimis acasă pe jos!

(A.E. Nicoară)

Articolul anterior

Ipocrizia lui Arsene! Plânge norma de hrană mică din Spitalul Județean, dar Guvernarea PSD nu a făcut nimic în ultimii 6 ani!

Articolul următor

Un pietrean prezintă o modalitate simplă de a confecționa o mască pentru gură și nas

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.