NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 26 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Un pietrean a fost ales preşedinte al PNL Italia

Adrian Chifu, un pietrean stabilit în Italia dar care vine foarte des şi acasă, a fost ales preşedintele PNL din peninsulă.

Primul gând al său este să înființeze cât mai multe filiale liberale în Italia ținând cont că este țara în care se află cei mai mulți români plecați să muncească. FB_IMG_1469682820644

”Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Pentru mine este o mare responsabilitate. Vreau să coagulez echipa PNL Italia care să rezoneze cu mine. Îmi doresc unitate și spirit de echipă. PNL Italia vreau să fie cea mai puternică filiala din Diaspora și un model pentru celelalte filiale. Colegii mi-au transmis o stare pozitivă care îmi dă mari speranțe. Vreau să adun liberalii risipiți și să colaborez cu simpatizanții noștri. Împreună cu FORZA Italia vom derula proiecte pentru tineri prin Claudiu Stănășel noul lider TNL Italia. Mă bazez pe sprijinul colegilor. Vreau să fiu președintele tuturor cu demnitate și onoare. Vom înființa filiale locale în majoritatea orașelor din Italia, acolo unde exista români. În următoarea perioada vom sensibiliza românii din Italia să se înscrie în registrul electoral sau pentru votul prin corespondență, mai ales că este un proiect PNL. Vom înainta o serie de proiecte colegilor de la București pe care le vom realiza împreună. Avem un examen greu în toamnă și vreau să deschidem secții de vot peste tot. În primul rand vreau o secție de votare în Verbania după refuzul MAE di 2014. Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc fostului președinte, Sorin Pîrvu, pentru munca depusă în mandatul său”, a declarat Adrian Chifu, citat de Gazeta Românească.

Adrian Chifu este consilier local la al doilea mandat în Verbania – Italia.

În plan profesional, Adrian Chifu are o afacere în domeniul construcțiilor.

De-a lungul timpului, Chifu s-a remarcat prin acțiunile de promovare a valorilor tradițional-culturale româneşti în Italia.

Articolul anterior

Turcia: Generali şi amirali demişi, ziare şi televiziuni închise pe bandă rulantă

Articolul următor

Astăzi este Ziua Imnului Național! Povestea melodiei şi versurilor “Deşteaptă-te române!”

Un comentariu

  • Felicitari din toata inima Adrian !Iti urez din suflet ca impreuna cu intreaga echipa sa realizati ceea ce altii nu au reusit!!!Doresc sa mentin legatura cu echipa liberala deoarece si votul meu contribuie la instalarea Schimbarii, din toate punctele de vedere, pe care si noi cei din diaspora si romanii de acasa si-o doresc de un sfert de veac!!!Locuiesc langa Carrara,in loc.Luni ,Ortonovo si vreau sa ma inscriu in registrul electoral pentru alegerile parlamentare!Mult,mult succes!!!DOAMNE AJUTA!!!AMIN!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *