ISSN 2457 - 3973

Un preot din Neamț a murit din cauza infecției cu Covid-19

Preotul Nicușor Apetroaie, paroh în localitatea Bradu – comuna Grințieș a murit, luni, în urma complicațiilor survenite pe fondul infecției cu Covid-19.

În vârstă de 52 ani, preotul fusese internat în spital la sfârșitul lunii aprilie. El avea și comorbidități iar infecția cu coronavirus i-a fost fatală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus astăzi, în parohia unde a slujit, iar după ora 13,00 va avea loc înmormântarea.

”Iubiți credincioși, inmormântarea Părintelui Nicolae (Parohia Bradu , jud. Neamt) va avea loc maine dupa ora 13 la mormânt (afară). Îndemnul meu și al Parintelui Protopop pentru frățiile voastre este să-l întâmpinăm în stradă sau în fața Bisericii cu o floare în mână.Sfânta Liturghie se va săvârși începând cu ora 10 mâine dimineață”, a spus preotul Irina Ioan, din Grințieș.

”Părintele era un om iubit și va rămâne mereu în memoria sătenilor lui ca un îndrumător, duhovnic, ctitor, prieten și mai ales, un spirit răzbătător. Suntem alături de familie și ne prezentăm respectuos condoleanțele. Odihnește-te în pace părinte drag”, au scris, pe facebook, credincioșii.

Articolul anterior

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, în Piatra-Neamț

Articolul următor

Asistența socială a vârstnicilor și persoanelor vulnerabile – una dintre prioritățile municipalității în această perioadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *