ISSN 2457 - 3973

Un primar demis de prefectul de Neamț continuă să semneze acte administrative! A fost depusă plângere penală!

Fostul primar al comunei Bahna, Emil Prisecaru, va avea de oferit explicații la IPJ Neamț după ce pe numele său a fost depusă, vineri, o sesizare penală.

Prefectul George Lazăr a declarat că fostul primar a venit vineri la sediul primăriei, a preluat ștampila și biroul. și a semnat acte administrative deși nu mai are nici o calitate oficială.

”Astăzi, în baza a nu ştiu ce, de la el putere, a mers la primărie, a preluat, cheia, ştampilele, biroul, a făcut scandal, a dat afară viceprimarul cu atribuţii de primar. Nu a ţinut cont de ce i-au explicat angajaţii primăriei şi secretara. A spus că el cu o simplă contestaţie în instanţă, dar care nu suspendă aplicativitatea ordinului emis de prefect, că ştie că este din nou primar. A început să semneze şi să ştampileze prin primărie. Noi am fost sesizaţi de viceprimar iar la rândul nostru am sesizat IPJ pentru a face cercetările de rigoare şi pentru a reinstaura zona de legalitate”, a declarat prefectul George Lazăr.

Emil Prisecaru a fost demis la începutul săptămânii după ce s-a înscris în alt partid decât cel pentru care a fost ales la alegerile din 2016.

Articolul anterior

Prefectul Lazăr acuză: ”Sesizare penală că primarul de Podoleni dă mită electorală pachetele cu alimente de la UE”

Articolul următor

Peste 3.000 pachete de țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii din Neamț la un traficant

2 Commentarii

  • In Primaria Bahna sunt toți angajații corupți și cu știrea și acordul Primarului Prisecaru Emil au făcut numai abuzuri împotriva cetățenilor .

  • In Primaria Bahna sunt o multime de infracțiuni comise de angajații Primăriei Bahna de cei de la Taxe si impozite la Primar. Chiar nimeni nu ia nici o masura ?In Primaria Bahna lipsesc bani dar actualul Primar Pătrașcu Gheorghe nu a sesizat nici pana acum organele abilitate de control ale statului. De ce ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *