ISSN 2457 - 3973

Un şofer băut, cu permisul reţinut care a fugit de poliţişti „a parcat” în …. Arestul IPJ Neamţ

Un şofer băut, cu permisul reţinut care a fugit de poliţişti „a parcat” în final în Arestul IPJ Neamţ.

Iniţial, autoturismul a fost oprit pentru control pe DJ 155 B, în localitatea Urecheni.

Şoferul a prezentat polița de asigurare obligatorie și un certificat de înmatriculare.

„Acesta a relatat verbal polițiștilor datele de identitate ale unui bărbat, din localitatea Păstrăveni. Având în vedere că, persoana care conducea autoturismul nu corespundea, din punct de vedere fizionomic, cu fotografia persoanei a cărei identitate a fost declarată, bărbatului i-a fost comunicat faptul că, va fi condus la sediul unității de poliție pentru verificări suplimentare, acesta demarând în trombă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma verificărilor s-a constatat că individul are 32 de ani, este din Păstrăveni şi figurează cu dreptul de a conduce vehicule reținut.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, cu privire săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Prin ordonanța procurorului, față de bărbatul în cauză a fost dispusă continuarea urmării penale, fiind emis un mandat de aducere. Cu ocazia punerii în executare a mandatului de aducere, bărbatul nu a fost identificat la locația de domiciliu, prezentându-se ulterior la sediul Secției de Poliție Rurală Urecheni unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi va fi dus în faţa procurorilor cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Lică fără frică, la Roznov! Actualul primar a câştigat fără drept de apel un nou mandat!

Articolul următor

Fetiţă de 6 ani, accidentată în Piatra-Neamţ de un minor care circula cu trotineta electrică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular