ISSN 2457 - 3973

Un şofer beat şi fără permis s-a ascuns de poliţiştii din Neamţ pe bancheta din spate a maşinii

Un şofer beat şi fără permis s-a ascuns de poliţiştii din Neamţ pe bancheta din spate a maşinii. A fost găsit imediat de oamenii legii şi reţinut.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 28 august 2021, la Secuieni.

Poliţiştii au încercat să oprească în trafic autoturismul însă şoferul acestuia nu a oprit.

„Deși polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, echipajul de poliție l-a urmărit, iar, după aproximativ 200 de metri, autoturismul a oprit iar conducătorul auto s-ar fi poziționat pe bancheta din spate a autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de  0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că persoana în cauză nu deţine permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Bărbatul în vârstă de 39 ani a fost reţinut pentru 24 de ore iar duminică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii romaşcani.

Articolul anterior

Focar de COVID la Spitalul Judeţean Neamţ. Şapte pacienţi şi patru angajaţi, depistaţi pozitiv.

Articolul următor

Cei 12 pompieri de la ISU Neamţ s-au întors cu bine acasă după misiunea din Grecia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *