• 7 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

V-ați făcut rezerve? Miercuri și joi se ia apa în jumătate din Piatra-Neamț!

Urmează 2 zile de cumpănă pentru jumătate dintre locuitorii municipiului Piatra-Neamț dar și din comunele Gârcina, Dochia și Girov.

Compania ApaServ a anunțat că începând din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie, va sista furnizarea apei în localitățile amintite pentru a interveni la magistrala de aducțiune.

Lucrarea se dovedește a fi una complexă și se va încheia, potrivit ApaServ, abia în jurul orei 20.00. Apoi va începe încărcarea magistralelor, acțiune care va dura încă cel puțin o zi și jumătate.

”Compania Județeana APA SERV SA anunță beneficiarii săi că pentru realizarea unor lucrări la magistralele de aducțiune ale apei, miercuri 13.11.2019 cu începere de la orele 04:00 se va furniza apă potabilă cu presiune redusă, ajungând la oprire totală, în comunele Gârcina, Girov și Dochia precum și în municipiul Piatra-Neamț, cu excepția Spitalului Județean, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța și a localităților Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești care vor rămâne alimentate. Estimăm că, lucrările de reparații se vor încheia în aceeași zi la orele 20:00, când se va începe încărcarea magistralelor. Menționăm că, datorită situațiilor generate de inerția și re-echilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă să se încheie în data de 15.11.2019 la orele 06:00. Rugăm consumatorii să-și asigure necesarul de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării serviciului”, se menționează în comunicatul ApaServ.

Articolul anterior

Președintele Klaus Iohannis vine marți în județul Neamț

Articolul următor

Un primar acuză: ”În PSD continuă execuțiile staliniste!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *