ISSN 2457 - 3973

Un primar acuză: ”În PSD continuă execuțiile staliniste!”

Execuțiile staliniste ale membrilor PSD care au curajul să spună adevărul continuă ca pe vremea lui Liviu Dragnea!

Această acuzație vine din partea unui primar de municipiu proaspăt exclus din PSD prin decizia Comitetului Executiv Național luată marți seara.

Primarul Cosmin Necula (Bacău) susține că execuția i se trage din cauza faptului că a avut curajul să critice măsura luată de fostul Guvern PSD de a muta toate cheltuielile sociale către primării.

Toate primăriile din țară au pierdut bani prin decizia fostului ministru de finanțe, Eugen Teodorovici, însă puțini primari social-democrați au avut curajul să critice măsura propriului guvern.

Cosmin Necula a fost unul dintre aceștia iar curajul său a fost sancționat cu excluderea din partid după ce în luna mai a cerut demisia guvernului și ca urmare a pierderii europarlamentarelor de către PSD.

”În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncila și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane. Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În această seară au fost oameni din conducerea PSD care au spus și ei asta cât se poate de explicit. În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară. Fie că deranjezi conducerea locală, fie că deranjezi conducerea centrală. Am crezut că după plecarea lui Dragnea CEx-ul PSD nu va mai face execuții staliniste dar această metodă continuă. (…) Și stiu că sunt oameni în PSD care nu sunt de acord cu acest tip de excluderi. Legea pumnului în gură nu este o explicație acceptabilă. Nu este niciodată o explicație”, a declarat primarul Cosmin Necula.

Articolul anterior

V-ați făcut rezerve? Miercuri și joi se ia apa în jumătate din Piatra-Neamț!

Articolul următor

Anunțul ministrului de Interne care dă fiori PSD-ului: ”Dosarul <10 august> va fi desecretizat”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *