ISSN 2457 - 3973

Valeriu Stăcescu, noul președinte al TSD Piatra-Neamț

Valeriu Stăcescu este noul președinte al organizației Tineretului Social Democrat din Piatra-Neamț. Acesta a reușit să câștige, luni, confruntarea cu Florin Spătaru, pe care l-a învins cu 25 de voturi la 21 de voturi. stacescu vali bun

Surse din cadrul TSD susțin că un aport capital la câștigarea alegerilor de către Valeriu Stăcescu l-au avut doi lideri din organizația de tineret. Primul este fostul președinte al TSD Piatra-Neamț, Victor Marghidan care, deși a lăsat să se înțeleagă că îl va sprijini pe Spătar, a mers cu Stăcescu. Nu în ultimul rând este vorba de Alex Rotaru, de la Roman, care este și candidat la funcția de președinte al TSD Neamț. Iar contracandidatul său este chiar învinsul din această seară. Florin Spătaru se vede astfel într-o ipostază deloc fericită în vederea viitoarei confruntări de la județ. Asta cu atât mai mult cu cât Alexandru Rotaru reușește să își impună oamenii în funcțiile de președinți ai organizațiilor locale de tineret, președinți care la rândul lor vor veni alături de delegați la conferința județeană de alegeri a TSD Neamț din 7 iulie. rotaru

Se pare însă că Florin Spătaru nu a renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al TSD Neamț și a luat înfrângerea de la organizația Piatra-Neamț ca pe un duș rece care l-a trezit la realitate. Este greu însă să câștigi o luptă la nivel și mai înalt când ai pierdut-o pe cea mai facilă.

Este de reținut faptul că funcția de președinte al TSD Neamț este echivalentă și cu cea de membru al Biroului Permanent Județean al PSD Neamț, forul în care se iau cele mai importante decizii, inclusiv cele cu privire la candidaturile locale și parlamentare. Și cum cele parlamentare vor fi pe listă, nu este exclus ca viitorul șef aul TSD Neamț să obțină un loc eligibil la Camera Deputaților.

În ceea ce îl privește pe Alex Rotaru, acesta a fost candidatul PSD Neamț la alegerile europarlamentare iar la lansarea candidaților pe zona Moldovei, eveniment organizat la Piatra-Neamț, a fost prezent Victor Ponta și întreaga conducere a PSD.

 

 

    Articolul anterior

    Soţia primarului de Tazlău s-a sinucis cu arma soţului său!

    Articolul următor

    Piatra-Neamț, vândut pe bucăți! Mai dorește cineva?

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular