NewsAllert :

Primele informații despre pompierii ISU Neamț detașați la misiunile de stingere a incendiilor din Franța

Vestigii arheologice vechi de 7.000 de ani, descoperite în apropiere de Târgu-Neamț

Vineri – 12 august, Folk pe Biciclete la Piatra-Neamţ! Bicicleală şi concert în aer liber cu intrare gratuită!

43 de milioane de lei alocați de Guvernul Nicolae Ciucă pentru municipiul Piatra-Neamț

Incendiu violent la o societate din Dumbrava Roşie! Pompierii au intervenit 5 ore!

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „1,4 miliarde lei daţi de Guvernul PSD pentru fiecare comună şi oraş din Neamţ!”

Zece pompieri nemţeni au plecat într-o misiune în Franţa pentru stingerea incendiilor de pădure

Carambol cu 3 maşini pe podul de la Horia, unde sunt lucrări. O femeie a fost rănită.

Au tâlhărit un bărbat din Piatra-Neamț pe care l-au „ajutat” după ce s-a autoaccidentat

Bărbat în comă după ce i-a căzut un bolovan în cap în Cheile Bicazului (FOTO/VIDEO)

FOTO/VIDEO Accident cu 5 maşini în judeţul Neamţ provocat de un tânăr din Piatra Şoimului

Deputatul Leoreanu, revoltat de situația de la Luțca cere nemțenilor să semneze petiția pentru podul refuzat de CJ Neamț

Propunerile privind noile Legi ale Educaţiei vor fi dezbătute la Piatra-Neamţ cu reprezentanţii ministerului

DSP Neamţ: Incidenţa COVID în judeţ a ajuns la 2,41 la mie! În 18 localităţi a depăşit 3 la mie!

Bătrân de 82 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamţ de un şofer de 24 ani

  • 13 august 2022

ISSN 2457 - 3973

Vasile Blaga şi Rareş Bogdan, şocaţi de mitingul PNL de la Piatra-Neamţ

Manifestaţia organizată de PNL Neamţ, ieri, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, continuă să aibă ecouri ş în alte judeţe.

Cei peste 5.000 de liberali veniţi doar din organizaţiile nemţene la chemarea deputatului Mugur Cozmanciuc, preşedintele organizaţiei, i-au impresionat pe liderii PNL. Ludovic Orban, Vasile Bogdan şi Rareş Bogdan au dat ca exemplu la manifestaţiile de la Vaslui şi Bacău modul în care a fost organizată întâlnirea de la Piatra-Neamţ.

”A fost o surpriză plăcută ieri să avem 5.000 de oameni extrem de entuziaşti la Piatra-Neamţ. Înseamnă că suntem pe un drum bun! Dar pe voi, băcăuanii, vrea să vă văd măcar pe jumătate mobilizaţi cât au fost aseară cei de la Neamţ”, a declarat, vineri, la Bacău, Vasile Blaga.

La rândul său, Rareş Bogdan a spus că a fost ”de-a dreptul şocat” când a intrat în sală şi a văzut peste 5.000 de liberali prezenţi la manifestaţie.

Este clar un merit al întregii organizaţii PNL Neamţ, de la preşedinte şi birou judeţean până la fiecare organizaţie locală şi ultimul membru implicat.

Evident, trecând peste reuşita evenimentului organizat de PNL Neamţ, rămâne de văzut scorul de la alegerile europarlamentare din 26 mai, zi în care va avea loc şi un referendum.

O prezenţă slabă la urne va dezavantaja clar partidele de dreapta, singurul avantajat fiind PSD.

Principalele declarații de ieri, de la Piatra-Neamț

Președintele PNL Ludovic Orban: ” Încep prin a vă spune că atunci când liberalii din Piatra se înțeleg cu liberalii din Roman, s-a terminat cu PSD în județul Neamț. Oameni buni, mai avem două săptămâni și jumătate, să nu le pierdem, să nu uităm de ce a ajuns PSD-ul la putere, pentru că oamenii educați, pentru că oamenii corecți, pentru că oamenii obișnuiți, pentru că oamenii cu șapte ani de acasă și cu credință în Dumnezeu, de multe ori au preferat să stea acasă și i-au lăsat pe cei manipulabili, pe cei slabi de înger, pe cei dependenți, pe cei mai în vârstă, care pot fi păcăliți de PSD-iști cu atâta ușurință, i-am lăsat pe ei să ne decidă soarta. A venit vremea să ne decidem noi soarta, noi cei peste 90% dintre români, care avem scaun la cap, care știm ce trebuie făcut cu țara aceasta. Treziți-i pe toți până în 26 mai, aduceți-i la vot pentru a recâștiga România și pentru a recâștiga șansa acestei țări de a ajunge, așa cum am fost noi astăzi, liberalii, în primul rând în Europa!”

Rareș Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare ”Suntem peste 5000 de oameni. De-asta le spun românilor. Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! A dovedit că se ridică la Suceava, se ridică la Neamț și va dovedi că se ridică sâmbătă la Iași, așa cum se va dovedi că se ridică la Bacău și la Vaslui. Așa cum a dovedit-o la Botoșani. Și nu e Moldova lor. Nu e Moldova apărată de zeci de unități de jandarmi. Niciodată nu au fost pe străzile Iașului în ultimii 30 de ani asemenea unități. Am văzut imagini filmate din dronă. A fost, pur și simplu, școcant să vezi un grup de 7-8.000 de oameni. Spuneau că aduc 40.000. Eu aici la Piatra mă așteptam să fie 1000-1500, sunt peste 5000. Acolo au spus că vor fi 40.000, au fost cu îngăduință 8.000 și aceia apărați cu două rânduri de jandarmi, iar la ora asta, în aceeași piață sunt mai mult de 7.000 de anti-PSD-iști. Așa arată Moldova! În acest moment, Partidul Național Liberal, are șansa istorică de a reclădi România și această șansă începe pe 26 mai. Este momentul în care Partidul Național Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poate demonstra că România nu-i a lor, că România este a duneavoastră, a oamenilor cinstiți!”

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: ”Victorie PNL! Pe 26 mai avem alegeri europarlamentare. În aceste zile România își alege soarta, destinul pentru următorii 10 ani. Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru că sunteți astăzi aici, să vă mulțumesc pentru ce ați făcut și ce veți face! Să ne vedem pe 26 mai la vot să ne ajutați să câștigăm aceste alegeri!”

Dragoș Chitic – primarul municipiului Piatra Neamț: ”Sunteți fantastici. Neamțul a demonstrat că Moldova se ridică, că Moldova vrea ca PSD să dispară de la conducerea României. Alegerile din 26 mai sunt extrem de importante, sunt cele care dau trendul pentru cele 4 runde de alegeri foarte importante pentru România. Hai să le tratăm cu seriozitate, să arătăm Europei că suntem capabili să trimitem oameni care să se bată pentru România, oameni respectați în Europa. Liberalii nu se dau niciodată bătuți, caută soluții pentru comunitățile lor. De asta avem nevoie de oameni buni la Bruxelles care să se bată să atragă fonduri europene pentru comunitățile din România. Sunt convins că Rareș Bogdan, Cristi Bușoi, Mihai Țurcanu și ceilalți candidați se vor bate pentru asta! Să nu îi credeți niciodată pe cei de la PSD, pentru că sunt lupi în blană de oaie. Aici în Neamț PNL va câștiga alegerile europarlamentare pentru că oamenii s-au săturat să fie mințiți de PSD! Vă invit să luptăm împreună ca aici la Neamț să avem un PNL unit în jurul lui Mugur Cozmanciuc, a președintelui Ludovic Orban! Vă invit să luptăm pentru un PNL unit și puternic în Europa!”

Eugen Țapu Nazare – senator PNL Neamț: ”Astăzi sunt sigur că PNL va câștiga aceste alegeri europarlamentare! Avem un căpitan de echipă care ne învață să iubim România în fiecare zi: Rareș Bogdan. Dar echipa are și un antrenor, un om care muncește pentru PNL, un om dedicat, președintele PNL Ludovic Orban. Cu această echipă vom aduce bani europeni și vom construi Autostrada Unirii, spitale regionale, vom mări subvenția la fermieri. Mii și mii de români vin la întâlnirile PNL pentru că nu îi mințim, avem vocația dezvoltării, îi respectăm pe oameni și avem o echipă extraordinară. Vorbiți cu toată lumea să vină pe 26 mai la vot, pentru că este crucial pentru România ca PNL să câștige alegerile, ca să scăpăm de alianța toxică PSD&ALDE, care distrug România!”

Lucian Micu primarul municipiului Roman: ”PNL este o forță, o forță care vine din noi! Suntem un partid unit, pentru că avem același interes: dorim să trăim într-o Românie mai bună, într-o Uniune Europeană care să ne aducă mai multe beneficii! Vă îndemn să avem încredere unii în alții, să aveți încredere că putem să punem lucrurile pe făgașul cel bun. Iar pentru asta avem nevoie să atragem fonduri europene de oameni ca Rareș Bogdan, care să se lupte pentru România. Eu cred în PNL, în echipa PNL Neamț, cred în fiecare dintre noi că putem câștiga aceste alegeri pentru România”.

Laurențiu Leoreanu vicepreședintele PNL – deputat PNL de Neamț ”Independență, victorie, europenism sunt valorile pe care PNL le-a îmbrățișat pentru România. Avem de departe cea mai bună listă de candidați la alegerile europarlamentare, care formează echipa PNL pentru Europa. Aceste valori le sunt străine celor de la PSD, care au un guvern de o incompetență crasă! Au făcut doar promisiuni! Unde sunt autostrăzile, spitalele regionale, școlile reabilitate? Ce avem în schimb: școli cu toatele în fundul curții și oameni dezamăgiți! De aceea pe 26 mai să mergem împreună, să votăm PNL, poziția 5, forța pumnului!”

Imagini de ieri, de la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț:

Articolul anterior

Festivalul Dacic Petrodava, sâmbătă și duminică la Piatra-Neamț

Articolul următor

Hoți surprinși de camerele de filmat într-un magazin din mall din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.