ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl, noul primar de Roznov: ”Mă înclin în fața voastră pentru puterea de a schimba direcția de mers!”

Noul primar al orașului Roznov, Vasile Lică Pavăl (PNL) a mulțumit tuturor roznovenilor care au crezut în echipa liberală și au ales să schimbe parcursul orașului.
Primarul Vasile Pavăl a declarat că nu dorește să dezamăgească încrederea acordată de roznoveni și de aceea pune punct bătăliei politice, dar pornește bătălia administrativă!
”Dragi roznoveni, am reusit o victorie istorică! Mă inclin în fața voastră pentru puterea de a schimba direcția de mers. Este un vot spre normalitate și dezvoltare , o mare responsabilitate atat pe umerii mei, a consiliului local , dar și a angajaților din primărie. Pas cu pas vom reconstrui împreună orașul nostru , și fiecare dintre noi va trebui să facem câte ceva pentru comunitate. Știu că sunt așteptari foarte mari , dar cu ajutorul lui Dumnezeu și cu muncă multă vom reusi. Bătălia politică se sfârșește azi, de mâine începe bătălia administrativă , munca în echipă alaturi de consilieri locali și personalul tehnic pentru a începe scrierea proiectelor. Multumesc tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au votat, multumesc familiei care m-a sprijinit, multumesc echipei PNL și domnului Mugur Cozmanciuc pentru sprijin, mulțumesc oamenilor din diaspora care m-au susținut fiecare cum a putut, mulțumesc celor cu condei ascuțit, multumesc și celor care m-au ajutat din umbra, felicitari noilor consilieri locali. Dacă am uitat pe cineva, o să le mulțumesc personal”, a fost mesajul noului primar al orașului Roznov, Vasile Lică Pavăl.
Lică Pavăl a câștigat la scor lupta extrem de dificilă în fața fostului primar Ionel Ciubotaru (PRO România) și a deputatului Ciprian Șerban (PSD).
Lică Pavăl a obținut peste 1.400 voturi în timp ce Ciubotaru și Șerban au luat fiecare câte 800 de voturi.
La Consiliul Local Roznov, echipa PNL va avea 7 consilieri locali.
PRO România va avea 4 consilieri, PSD intră cu 3 consilieri, ALDE și PMP cu câte un consilier, și un independent.
În aceste condiții, cu o negociere inteligentă, PNL își poate asigura și postul de viceprimar la Roznov, fiind nevoie de sprijinul a doar 2 consilieri locali din celelalte tabere.

Articolul anterior

Date finale oficiale: Andrei Carabelea a câștigat Primăria Piatra-Neamț la diferență de 1.200 voturi

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Mulțumiri către nemțenii care au votat pentru bunăstare și respect. Apelul meu este la solidaritate.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.