NewsAllert :

ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl, noul primar de Roznov: ”Mă înclin în fața voastră pentru puterea de a schimba direcția de mers!”

Noul primar al orașului Roznov, Vasile Lică Pavăl (PNL) a mulțumit tuturor roznovenilor care au crezut în echipa liberală și au ales să schimbe parcursul orașului.
Primarul Vasile Pavăl a declarat că nu dorește să dezamăgească încrederea acordată de roznoveni și de aceea pune punct bătăliei politice, dar pornește bătălia administrativă!
”Dragi roznoveni, am reusit o victorie istorică! Mă inclin în fața voastră pentru puterea de a schimba direcția de mers. Este un vot spre normalitate și dezvoltare , o mare responsabilitate atat pe umerii mei, a consiliului local , dar și a angajaților din primărie. Pas cu pas vom reconstrui împreună orașul nostru , și fiecare dintre noi va trebui să facem câte ceva pentru comunitate. Știu că sunt așteptari foarte mari , dar cu ajutorul lui Dumnezeu și cu muncă multă vom reusi. Bătălia politică se sfârșește azi, de mâine începe bătălia administrativă , munca în echipă alaturi de consilieri locali și personalul tehnic pentru a începe scrierea proiectelor. Multumesc tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au votat, multumesc familiei care m-a sprijinit, multumesc echipei PNL și domnului Mugur Cozmanciuc pentru sprijin, mulțumesc oamenilor din diaspora care m-au susținut fiecare cum a putut, mulțumesc celor cu condei ascuțit, multumesc și celor care m-au ajutat din umbra, felicitari noilor consilieri locali. Dacă am uitat pe cineva, o să le mulțumesc personal”, a fost mesajul noului primar al orașului Roznov, Vasile Lică Pavăl.
Lică Pavăl a câștigat la scor lupta extrem de dificilă în fața fostului primar Ionel Ciubotaru (PRO România) și a deputatului Ciprian Șerban (PSD).
Lică Pavăl a obținut peste 1.400 voturi în timp ce Ciubotaru și Șerban au luat fiecare câte 800 de voturi.
La Consiliul Local Roznov, echipa PNL va avea 7 consilieri locali.
PRO România va avea 4 consilieri, PSD intră cu 3 consilieri, ALDE și PMP cu câte un consilier, și un independent.
În aceste condiții, cu o negociere inteligentă, PNL își poate asigura și postul de viceprimar la Roznov, fiind nevoie de sprijinul a doar 2 consilieri locali din celelalte tabere.

Articolul anterior

Date finale oficiale: Andrei Carabelea a câștigat Primăria Piatra-Neamț la diferență de 1.200 voturi

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Mulțumiri către nemțenii care au votat pentru bunăstare și respect. Apelul meu este la solidaritate.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *