ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl și echipa de consilieri PNL și-au depus candidaturile la Primăria Roznov

Vasile (Lică) Pavăl și echipa de consilieri PNL și-au depus, marți, candidaturile la Primăria Roznov.

Alături de aceștia au fost prezenți și președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc – candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, senatorul Eugen Țapu-Nazare dar și consilieri județeni.

”Am venit astăzi lângă prietenul și colegul nostru, omul care va face ca Roznovul să fie un oraș cu adevărat. Este momentul ca aici să avem o schimbare. Vasile Pavăl, Lică așa cum îl știu prietenii, este un om care a dovedit în mediul privat că este bun antreprenor, manager, gospodar, care de astăzi va fi al comunității în totalitate. Are o echipă puternică, o echipă destoinică de oameni vrednici, o echipă care îl va ajuta și care va defini, în viitor, orașul Roznov, ca fiind parte componentă a comunităților care sunt cu adevărat orașe și vor să aibă dezvoltare. Vasile Pavăl va câștiga Primăria Roznov pe data de 27 septembrie 2020. El a condus această organizație, alături de Daniel Vasiliu, începând cu alegerile europarlamentare din 2019, și împreună cu echipa au rezistat presiunilor pe care PSD sau actualul primar, Ionel Ciubotaru, le-au făcut în mod repetat. Ei sunt cei care nu s-au vândut, nu au trădat comunitatea și vor dezvolta orașul. Mult succes, Vasile Pavăl”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

”Mulțumesc colegilor că au rezistat tentanțiilor făcute, în ultima perioadă de PSD. Am vrea ca orașul acesta să arate chiar a oraș, și nu cum a arătat în ultimii 24 de ani, condus de Ionel Ciubotaru. Împreună cu această echipă puternică vrem să arătăm că orașul merită un alt destin. Le mulțumesc și tuturor roznovenilor care sunt alături de noi și care vor să trăiască într-un oraș european, pe care echipa PNL știe, poate și îl va transforma”, a declarat Vasile Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov.

Articolul anterior

APASERV oprește marți, 18 august, apa pe mai multe străzi din Piatra-Neamț și Roznov

Articolul următor

Emilia Arcan (PRO România) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *