NewsAllert :

Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului. Azi le vedem, dar nu sunt….

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

  • 23 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl și echipa de consilieri PNL și-au depus candidaturile la Primăria Roznov

Vasile (Lică) Pavăl și echipa de consilieri PNL și-au depus, marți, candidaturile la Primăria Roznov.

Alături de aceștia au fost prezenți și președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc – candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, senatorul Eugen Țapu-Nazare dar și consilieri județeni.

”Am venit astăzi lângă prietenul și colegul nostru, omul care va face ca Roznovul să fie un oraș cu adevărat. Este momentul ca aici să avem o schimbare. Vasile Pavăl, Lică așa cum îl știu prietenii, este un om care a dovedit în mediul privat că este bun antreprenor, manager, gospodar, care de astăzi va fi al comunității în totalitate. Are o echipă puternică, o echipă destoinică de oameni vrednici, o echipă care îl va ajuta și care va defini, în viitor, orașul Roznov, ca fiind parte componentă a comunităților care sunt cu adevărat orașe și vor să aibă dezvoltare. Vasile Pavăl va câștiga Primăria Roznov pe data de 27 septembrie 2020. El a condus această organizație, alături de Daniel Vasiliu, începând cu alegerile europarlamentare din 2019, și împreună cu echipa au rezistat presiunilor pe care PSD sau actualul primar, Ionel Ciubotaru, le-au făcut în mod repetat. Ei sunt cei care nu s-au vândut, nu au trădat comunitatea și vor dezvolta orașul. Mult succes, Vasile Pavăl”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

”Mulțumesc colegilor că au rezistat tentanțiilor făcute, în ultima perioadă de PSD. Am vrea ca orașul acesta să arate chiar a oraș, și nu cum a arătat în ultimii 24 de ani, condus de Ionel Ciubotaru. Împreună cu această echipă puternică vrem să arătăm că orașul merită un alt destin. Le mulțumesc și tuturor roznovenilor care sunt alături de noi și care vor să trăiască într-un oraș european, pe care echipa PNL știe, poate și îl va transforma”, a declarat Vasile Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov.

Articolul anterior

APASERV oprește marți, 18 august, apa pe mai multe străzi din Piatra-Neamț și Roznov

Articolul următor

Emilia Arcan (PRO România) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *