ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan (PRO România) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Senatorul Emilia Arcan și-a depus, marți, candidatura din partea PRO România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

La ieșirea de la Biroul Electoral Județean Neamț, Emilia Arcan a declarat că are încredere că nemțenii doresc schimbarea la Consiliul Județean Neamț iar echipa PRO România este soluția.

”Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț cu dorinţa şi credinţa că cetăţenii din judeţul Neamţ îşi doresc schimbarea, doresc un alt mod de abordare pentru ce înseamnă dezvoltarea judeţului şi o astfel de abordare a administraţiei publice locale. Vrem o administraţie abordată cu maximă seriozitate, transparenţă şi eficienţă pentru dezvoltarea judeţului. Pentru mine este o onoare să fiu candidatul PRO România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, dar această onoare mă şi responsabilizează. Voi fi un preşedinte al tuturor nemţenilor, care va şti să gestioneze bugetul judeţului, un preşedinte care va lupta pentru interesele cetăţenilor şi care nu va diviza judeţul pe culori politice. Voi munci cu determinare, profesionalism, cinste şi onoare pentru ca judeţul Neamţ să aibă o altă faţă. Este o dorinţă a electoratului ca în funcţii să nu mai fie penali iar eu sunt un candidat onest. Alături de echipa mea voi fi un preşedinte al Consiliului Județean care va reprezenta interesele cetăţenilor. Venim cu un program de guvernare foarte bine structurat, în sprijinul şi ajutorul nemţenilor, care să aducă cetăţenii acasă şi nu să plece afară. De aceea, vom pune accent pe sănătate, cultură, învăţământ, infrastructură”, a declarat Emilia Arcan.

Alături de Emilia Arcan a fost echipa de consilieri județeni dar și coordonatorul filialei PRO România, Liviu Harbuz (candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț).

”Emilia Arcan este unul dintre puţinii politicieni din Neamţ care a înţeles fenomenul social, care a umblat printre oameni, a vorbit cu ei. De fapt activitatea ei politică a fost în teren şi nu într-un birou din care să dea dispoziţii. De ce Emilia Arcan? Pentru onestitate, pentru etică, unul din puţinii candidaţi care nu are firme care să controleze zona de energie sau zona de gaz. Este un cetăţean în mijlocul cetăţenilor, un senator care a demonstrat în permanenţă că se gândeşte la nemţeni. Merită să fie preşedinte al Consiliului Judeţean, mai ales că are o echipă foarte puternică”, a declarat Liviu Harbuz.

Articolul anterior

Vasile (Lică) Pavăl și echipa de consilieri PNL și-au depus candidaturile la Primăria Roznov

Articolul următor

Deputatul Ciprian Șerban, candidatul PSD pentru Primăria Roznov. ”Asfaltare, gaz metan și modernizarea pieței!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *