ISSN 2457 - 3973

Vasile Ouatu – incompatibilitate de un milion de euro!

Vasile Ouatu, cunoscut om politic, de afaceri și de sport din Piatra-Neamț mai are o problemă. De data aceasta, problema sa valorează un milion de euro. Cel puțin așa a constatat Agenția Națională de Integritate care a emis un comunicat de presă destul de clar cu privire la incompatibilitatea sa:

”S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatului 2008 – 2012, au fost încheiate un număr de 48 contracte de prestări servicii și 5 acte adiționale aferente acestora, în valoare totală de aproximativ 4.161.456 Lei, contracte încheiate de către Primăria Municipiului Piatra-Neamț sau societăți comerciale aflate în subordinea C.L. al Municipiului Piatra-Neamț și diverse societăți comerciale în cadrul cărora atât OUATU VASILE,cât și soția și fiul său au deținut sau dețin funcții și calități, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”

Urmează cel mai probabil un proces destul de lung ca durată pe care Vasile Ouatu îl va intenta Agenției Naționale de Integritate și în urma căruia fie Ouatu va pierde milionul de euro și va fi obligat să îl returneze sub orice formă, fie va câștiga și va rămâne cu banii.

Articolul anterior

Nu râdeți! Albina românescă este pe cale de dispariție!

Articolul următor

Intoxicat grav după ce a mâncat o plantă necunoscută pe Ceahlău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular