ISSN 2457 - 3973

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Biroul Politic Judeţean al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Neamţ a votat în unanimitate înscrierea în partid a lui Vasile Panaite şi numirea acestuia în funcţia de preşedinte interimar al PUSL Piatra-Neamţ.

Totodată, prin votul membrilor BPJ, Vasile Panaite a fost desemnat candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

“Venirea lui Vasile Panaite în Partidul Umanist Social Liberal şi desemnarea sa ca şi candidat la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ este un mare câştig atât pentru partid cât mai ales pentru oraş. Sunt absolut convins că municipiul Piatra-Neamţ şi pietrenii au nevoie de Vasile Panaite ca primar. Este singurul care poate scoate oraşul din groapa în care a fost băgat de actuala administraţie! Îl cunosc pe “Piti” de ani de zile, a demonstrat că ştie şi poate să facă lucruri bune atât ca primar la Dragomireşti cât şi ca prefect şi ministru-secretar de stat. O spun cu toată credinţa: Vasile Panaite este primarul de care are nevoie oraşul nostru şi sunt sigur că pietrenii îi vor acorda votul”, a declarat preşedintele PUSL Neamţ, Laurenţiu Amedeo Dulamă.

Vasile Panaite a declarat că îşi asumă candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ pentru a reda oraşului titulatura de Perla Moldovei.

“Îi mulţumesc preşedintelui PUSL, domnul Cristian Popescu Piedone dar preşedintelui filialei PUSL Neamţ, Laurenţiu Amedeo Dulamă pentru încrederea acordată. Am venit cu toată deschiderea alături de o echipă de oameni profesionişti, determinată să câştige alegerile şi să implementeze proiecte care vor schimba în bine viaţa nemţenilor. Candidez la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ hotărât să câştig alegerile şi să îmi pun în slujba pietrenilor toată experienţa şi expertiza mea ca fost primar, prefect şi ministru secretar de stat. În ultimele luni am stat de vorbă cu mii de pietreni care m-au încurajat şi mi-au cerut să vin la Primăria Piatra-Neamţ pentru a îndrepta lucrurile făcute prost, nechizbuit şi pe bani mulţi. Să opresc haosul şi să readuc normalitatea în oraş! Avem foarte multă treabă de făcut dar sunt pregătit şi hotărât să fac totul ca municipiul Piatra-Neamţ să redevină Perla Moldovei! Pietrenii şi Piatra-Neamţ merită mai mult”, a declarat Vasile Panaite, preşedintele PUSL Piatra-Neamţ şi candidat la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Cu o experienţă administrativă de 20 ani, Vasile Panaite a fost trei mandate primar al comunei Dragomireşti, prefect al judeţului Neamţ şi secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

Biroul de presă al PUSL Neamţ

  Articolul anterior

  Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

  Articolul următor

  Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular