ISSN 2457 - 3973

Vicepreşedintel Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban (PSD Neamţ): „Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor!”

„Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor!” – a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban (PSD Neamţ).
Parlamentarul nemţean a făcut trimitere la faptul că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a inclus închiderea termocentralelor, deşi Comisia Europeană nu a solicitat acest lucru.
„De ce au liberalizat piața energiei fără să pună nimic în loc? De ce au aprobat achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro? De ce nu au prins irigațiile în PNRR?! Sunt multe lucruri care trebuie explicate. La fel cum trebuie să explice de ce vor ca o pensie de 1800 de lei să crească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2700 de lei, adică de 10 ori mai mult. Oare nu ar trebui ca în vremuri de criză să îi ajutăm mai mult pe cei cu venituri mai mici și mai puțin pe cei care nu au nici grija facturilor, nici a frigului și nici a prețurilor mari?!”, a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Accident cu 5 victime la Podoleni

Articolul următor

Un bărbat din Neamţ a murit carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *