ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Gavrilescu: ”PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, pe fiecare stradă!

PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi, a declarat, miercuri, liderul organizației PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Acesta a adăugat că soluția poate fi dată prin Grupul de comunicare strategică, pe un portal pe care să fie afișate, în timp real, informații detaliate despre persoanele aflate în izolare, carantină, infectate cu Covid-19 și decedate, pe fiecare stradă.
”Cetățenii au dreptul să știe, în timp real, care este numărul persoanelor infectate din comunitatea în care locuiesc pentru a lua din timp măsuri și mai drastice de protecție”, a declarat Bogdan Gavrilescu.
De asemenea, PMP recomandă ca, în municipiul București, în municipii și orașe mari din țară, să se menționeze strada sau cartierul unde există cetățeni infectați cu COVID 19.

Portalul ar trebui să conțină informații (statistici), în timp real, privitoare la numărul persoanelor infectate și județele și localitățile de proveniență; numărul deceselor, informație însoțită de vârsta acestora, data decesului și localitatea și județul de proveniență; numărul celor recuperați. Aceleași reguli ar trebui să fie aplicate și pentru persoanele aflate în carantină sau în izolare.

Articolul anterior

Drumurile județene din Neamț, dezinfectate cu 4 cisterne

Articolul următor

Șapte măsuri esențiale luate de Primăria Piatra-Neamț în lupta împotriva coronavirusului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *