ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Luminiţa Vîrlan: ”Din 1 septembrie voi vizita fiecare şcoală pentru a mă asigura că există condiţii pentru procesul instructiv-educativ”

Viceprimarul Luminiţa-Georgeta Vîrlan s-a întâlnit, vineri, la sediul Primăriei Piatra-Neamţ, cu directorii unităților de învățământ din oraş pentru a identifica  nevoile fiecărei şcoli şi grădiniţe pentru ca noul an școlar să înceapă în condiții optime. De asemenea, s-a discutat şi pe tema realizării unei liste de investiții în respectivele unități pentru ultima parte a anului calendaristic 2016.

DSC_2176(1) ”Ştiu că fiecare director dorește rezolvarea tuturor problemelor din unitatea de învățământ pe care o conduce. Resursele financiare sunt limitate, însă ne dorim ca noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții, motiv pentru care  stabilim permanet o listă de priorități. Marți, 09 august, când vom organiza o ședință extraordinară a Consiliului Local Piatra-Neamț, vom supune aprobării o nouă rectificare ținând cont și de propunerile dvs. Începând cu data de 1 septembrie voi efectua vizite în fiecare unitate de învățământ pentru a mă asigura că sunt îndeplinite toate condițiile pentru desfășurarea activității instructiv-educative”, a declarat viceprimarul Luminița-Georgeta Vîrlan.

 

Articolul anterior

Cursuri de prim-ajutor la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Copilului cu Dizabilități din Piatra Neamț

Articolul următor

Omenirea își termină luni toate resursele pe care le poate regenera într-un an!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.