ISSN 2457 - 3973

VIDEO Casă parohială din Neamţ, distrusă complet de un incendiu

Casa parohială din localitatea Oanţu (comuna Pângăraţi) a fost distrusă complet de un incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri (28/29 iunie).

În interior se aflau preotul, soţia acestuia şi cei 3 copii, care au reuşit să se autoevacueze.

La faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detaşamentul Piatra-Neamţ, o autospecială de stingere de la Detaşamentul Târgu-Neamţ şi voluntarii SVSU Pângărați.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și în mansarda casei, existând posibilitatea generalizării la întreaga construcție dar și la casa praznicală ce se afla la o distanță apropiată. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul si mansarda casei pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătraţi, tâmplăria aferentă de la șapte ferestre și o ușă, mobilier, articole textile și aparate electrocasnice. De asemenea s-a deteriorat izolația exterioară a casei pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătraţi, planșeul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi și alte bunuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost asistată medical de echipajul SMURD deoarece a suferit atac de panică.

P0mpierii au reuşit să stingă incendiul după aproape 5 ore.

Cauza probabilă a fost scurtcircuitul electric.

Articolul anterior

Salubritas va realiza dezinsecţia şi deratizarea în Piatra-Neamţ, începând cu 3 iulie

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Gârcinei și Siliștei din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular