ISSN 2457 - 3973

Vineri a avut loc în Buzău un CUTREMUR de 3,4 grade pe scara Richter! Miercuri s-a produs un alt seism de 4,2 grade!

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs vineri după-amiază, la ora locală 13:48, în județul Buzău, la o adâncime de 131,1 kilometri, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), potrivit Agerpres.

Tot vineri, însă la ora 11:49, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 2,7 pe scara Richter, în județul Covasna, la adâncimea de 70,7 km.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie în județul Buzău și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

În data de 3 mai s-a mai produs un cutremur de 4,2 grade pe Richter la ora locală 8:59, în județul Buzău, la o adâncime de 133,6 kilometri.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, și celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Articolul anterior

Galeriile de Artă ”Lascăr Vorel” din Piatra Neamț NU se închid! Doar se intră în LEGALITATE!

Articolul următor

Marș al tăcerii pentru susținerea familiei doctoriței Smicală! Au venit și protopopul de Piatra Neamț și starețul Mănăstirii de la Petru-Vodă! (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *