ISSN 2457 - 3973

Viva Allegria – pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a Festivalului „Mamaia Copiilor”

Clubul „Viva Allegria” a reuşit, din nou, să ducă numele judeţului Neamţ pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la prestigiosul şi longevivul Festival Naţional „Mamaia Copiilor”.

Desfăşurat săptămâna trecută la Constanţa, concursul a adunat cei mai buni copii din toate colţurile ţării. Aceştia au concurat pe categorii de vârstă, condiţia obligatorie fiind ca piesa să fie a unor compozitori români şi să fie interpretată în limba română.

Andi Puşcaşu (6 ani), de la Viva Allegria, a reuşit să dea pe spate juriul festivalului interpretând melodia „Durli-durli-da”, a lui Ştefan Bănică Jr.

Cu o mişcare scenică demnă de Elvis/Bănică şi o voce deosebită, Andi a obţinut premiul întâi al categoriei 4-6 ani.

Şi Rareş Grigoraş, tot de la Viva Allegria, a impresionat juriul condus de Adrian Romcescu, după ce a interpretat melodia „Chitara mea” (original de Dan Spătaru şi preluată de Fuego).

Adoptând un stil retro, atât vestimentar cât şi interpretativ, Rareş a fost aplaudat la scenă deschisă cel mai intens dintre cei 67 concurenţi ai grupei. Cu atât mai mult cu cât a fost cel mai mic concurent (10 ani) al grupei 10 – 12 ani.

„Îi felicit pe Andi şi Rareş pentru prestaţiile artistice pline de show, energie și bucurie de pe scena Festivalului Național „Mamaia Copiilor” – ediţia a XX-a. Sunt mândră de ei şi vreau să le transmit şi pe această cale atât lor, cât şi tuturor copiilor de la VIVA ALLEGRIA, să creadă mereu în visul lor. Muzica unește suflete! Felicitări şi părinţilor pentru susţinerea pe care o acordă copiilor dar şi celor care de acasă ne-au transmis gânduri bune, de încurajare. Nu în ultimul rând, felicitări şi organizatorilor, juriului, celor care au asigurat coregrafia momentelor prin coordonarea Paulei Mitru Nicolae”, a declarat Alina Apetrii, directorul Clubului „Viva Allegria”.

Nu este pentru prima dată când copiii Clubului „Viva Allegria” urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Festivalul Naţional „Mamaia Copiilor”.

 

Articolul anterior

Copil de 6 ani din Neamț, accidentat de un autoturism

Articolul următor

Un nou incendiu la o casă din Podoleni. Două persoane au suferit arsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.