NewsAllert :

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Vlad Marcoci detonează PSD Neamț din interior: ”Cu Ionel Arsene candidat, pierdem Consiliul Județean!”

29.05.2020

Vlad Marcoci, fost președinte executiv al PSD Neamț (acum doar simplu membru) a ieșit, vineri, cu o declarație surprinzătoare. Acesta a declarat pentru vestea.net că PSD va pierde președinția Consiliului Județean Neamț dacă va candida tot Ionel Arsene din partea social-democraților.

Declarația lui Marcoci poate fi surprinzătoare doar pentru o parte a membrilor PSD Neamț, evident a cărătorilor de geantă și a celor care au primit funcții prin diverse instituții. Sau a celor care s-au aciuat din alte partide în PSD Neamț și visează funcții de parlamentari (despre asta, într-un alt material).

Însă tot mai mulți social-democrați nemțeni încep să își exprime vocal nemulțumirea față de modul în care este condusă organizația PSD și de cum sunt luate deciziile: unilateral, de un grup extrem de restrâns din jurul președintelui, grup transferat din fostul PDL.

Vlad Marcoci susține în materialul citat că ar fi un candidat mult mai bun decât Arsene la președinția Consiliului Județean Neamț. Mai mult, Marcoci anunță că va face tot posibilul, inclusiv preluarea conducerii organizației județene, pentru a candida la CJ Neamț. Și, pentru cunoscători, Marcoci anunță deja că îl susține pe Marcel Ciolacu la președinția PSD. Asta în contradicție cu zvonurile potrivit cărora, Ionel Arsene este un oponent al alegerii lui Ciolacu.

Așadar, în PSD Neamț apar deja 2 grupări, pe lângă cele deja existente. Dar, la vedere, avem pe cea a lui Ionel Arsene, întărită cu foști membri PDL Neamț, și cea a lui Vlad Marcoci (din care fac parte tot mai multe nume cu rezonanță și vechime îin organizație, dar care preferă deocamdată să nu se devoaleze).

„Fără falsă modestie cred că sunt un candidat PSD pentru funcția de președinte al CJ mai bun decât Ionel Arsene. Nu am nimic personal cu el, în relația noastră directă sunt urcușuri și coborâșuri, l-am sprijinit, m-a sprijinit dar acum e clar că dacă va candida tot el, PSD va pierde. Sunt alături de domnul Marcel Ciolacu care a și dat atâtea semnale că PSD are nevoie de o urgentă reformă internă. În PSD Neamț sunt oameni de certă valoare, de cert caracter, cu priză la electorat dar care, din păcate, în ultimul timp, au fost obligați să stea într-o zonă gri de expunere, să fie mult mai puțin vizibili, fapt care explică și el neputința actuală a organizației de a crește în sondaje”, a declarat Vlad Marcoci, pentru vestea.net în acest material.

Vlad Marcoci a mai fost protagonistul unui episod de sinceritate care avea să fie dovedit prin rezultatele obținute de PSD Piatra-Neamț la alegerile europarlamentare.

În urmă cu un an, înainte de europarlamentare, Vlad Marcoci declara pentru newsallert.ro că intenția PSD Piatra-Neamț este să nu piardă alegerile la un scor zdrobitor, dar este o certitudine că va pierde. Iar rezultatul alegerilor i-a dat dreptate lui Marcoci.

Acum, fostul nr. 2 din PSD Neamț susține că partidul din care face parte va pierde președinția Consiliului Județean Neamț dacă va candida Ionel Arsene.

Rămâne de văzut, în primul rând, cine va candida din partea PSD Neamț. Și dacă Marcoci a avut (iar) dreptate!

Articolul anterior

Scandal între 6 persoane fără adăpost care s-au aciuat într-o centrală dezafectată din Piatra-Neamț

Articolul următor

Declarația lui Marcoci stârnește panică în PSD Neamț! După ce l-a pus pe funcții mari, acum îi caută carnetul de membru!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *