ISSN 2457 - 3973

Vremea se schimbă radical în Neamț! Prognoza pentru următoarele 2 săptămâni!

Vremea se va schimba radical în județul Neamț potrivit prognozei meteorologilor pe următoarele 2 săptămâni.

Mercurul din termometre va face un salt de la valoarea de 7 grade Celsius, cât este acum la peste 20 de grade Celsius pe sfârșitul săptămânii.

Prognoza arată că în Moldova, după două zile cu vreme deosebit de rece pentru această perioadă din an, când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 9 grade, în următoarele zile vremea se va încălzi, astfel încât pe 10 octombrie această medie se va situa în jurul valorii de 21 grade Celsius, mai ridicată decât norma climatologică specifică acestei date.

Deşi vremea se va răcori în următoarele zile de prognoză, când temperaturile maxime vor fi, în medie, în jurul a 18 grade, apoi ele se vor situa între 17 şi 20 de grade. Temperaturile minime vor fi scăzute în intervalul 7-9 octombrie, când media lor va fi de 1 – 4 grade. Ulterior, media temperaturilor minime va fi creşte, fiind cuprinsă între 5 şi 8 grade.

Se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales ploi, cu probabilitatea mai ridicată de apariţie în prima zi, în intervalul 10-12 octombrie precum şi în unele zile din a doua săptămână.

Vremea va fi în aceeași notă în toate regiunile din România.

 

Read Previous

Un individ din Săvinești a fost reținut după ce și-a snopit în bătaie concubina

Read Next

Mugur Cozmanciuc – ”pâinea și sarea” președintelui Klaus Iohannis la regionala filialelor PNL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *