ISSN 2457 - 3973

Zile de foc la UPU Piatra-Neamţ! Urgenţele de la Roman, aduse două zile aici!

Urmează (cel puţin) două zile de foc la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Piatra-Neamţ. Toate urgenţele de la Roman vor fi aduse vineri şi sâmbătă (9 şi 10 decembrie 2022) la Piatra-Neamţ!

Situaţia se datorează unor lucrări de înlocuire a unui post de transformare şi racordarea la rețeaua publică de distribuție, după cum a precizat managerul Spitalul Municipal Roman, dr. Maria Andrici.

„Conform adresei nr. 1719671/30.11.2022 a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din data de 5.12.2022, vă informăm că Spitalul Municipal de Urgență Roman își reduce activitatea medicală în perioada 9.12.2022-10.12.2022, astfel încât Compartimentul de Primiri Urgențe Roman nu va prelua urgențele medicale care se vor adresa Serviciului 112 și nici prezentările directe în spital. Vă rugăm să apelați Serviciul 112 doar în caz de URGENȚĂ MAJORĂ deoarece toate cazurile vor fi preluate de Serviciul de Ambulanță și REDIRECTIONATE către Spitalul Judeţean Piatra Neamț”, a transmis managerul Spitalului Municipal Roman.

Astfel, UPU Piatra-Neamţ – şi aşa aglomerată de persoanele care, deşi nu au o urgenţă medicală, solicită la 112 o ambulanţă şi ajung aici – va fi sufocată două zile cu situaţii similare şi din zona Roman!

Articolul anterior

Un copil de 4 ani, rănit într-un accident rutier produs în Neamţ

Articolul următor

Proiect al Consiliului Județean pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la spitalul din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular