ISSN 2457 - 3973

A fost numită noua conducere a Spitalului Județean Neamț! Iată cine face parte din echipa Ghineț! (documente)

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a semnat vineri seara ordinele de numire a noii echipe manageriale interimare de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Manger interimar a fost numit Marius Ghineț (fost director de logistică al societății Publiserv), de profesie economist.

Doctorul Cristina Elena Gavriloiu este noul director medical interimar al spitalului.

Asistenta Mihaela Scurtu a fost numită director de îngrijiri iar Claudia Nicoleta Tudora este director financiar-contabil.

Până ieri, conducerea a fost asigurată tot interimar de dr Daniela Marcoci. Aceasta nu a dorit să îi fie prelungit mandatul de manager interimar.

”Sănătatea nemțenilor este o prioritate. Astăzi, doamna Gavriloiu Cristina – Elena a fost numită director medical interimar al Spitalului Județean Neamț, doamna Scurtu Mihaela a fost număt director de îngrijiri, doamna Tudora Claudia Nicoleta a fost numită director financiar – contabil interimar, iar domnul Marius Ghinet a fost numit manager interimar. Am încredere că noua echipă va avea grijă ca toate lucrurile să meargă bine. Le mulțumesc și le doresc multă înțelepciune, sănătate și putere de muncă pentru că mulți nemțeni au nevoie de ajutorul lor. Vreau să îi mulțumesc și doamnei doctor Marcoci pentru ce a făcut până acum și am incredere că va ajuta noua echipă. Dragi nemțeni, aveți grijă de voi, de sănătatea celor din jur, fiți responsabili. Doar împreună vom trece peste această criză”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

conduc

Articolul anterior

Primarul Chitic a verificat în teren cum sunt respectate noile măsuri din Starea de Alertă

Articolul următor

Deplasarea în Zona Metropolitană Piatra-Neamț, fără declarație de justificare!? Iată care este limita de 30 kilometri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *