ISSN 2457 - 3973

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Mâine seară dăm startul unei luni de poveste într-o lume de poveste: deschidem porțile Tărâmului Moșului la ora 18:00, când vom porni iluminatul de sărbători din Parcul Central și Curtea Domnească, dar și cele 50.000 de luminițe din Bradul de Crăciun, cel mai înalt pe care l-am avut vreodată la Piatra-Neamț.

Foișorul din Parcul Central se va transforma în căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să-l întâlnească, să stea de vorbă cu el și să-i vadă pe spiriduși în acțiune, împachetând cadouri. Moș Crăciun îi va aștepta cu câte o surpriză în fiecare zi pe cei mici de la ora 14:00, până seara târziu la ora 20:00.

În fiecare seară, de la ora 18:00, pe scena din centrul parcului vor fi spectacole susținute de artiști locali, ansambluri folclorice, trupe de folk și grupuri de copii, iar prima seară nu va face excepție: vom bucura de cântece tradiționale și colinde împreună cu Grupul Folk EU CRED.

Nicio sărbătoare nu e completă fără bunătăți de sezon, astfel că la căsuțele din Parcul Central veți găsi feluri de mâncare potrivite pentru toate gusturile: de la preparate tradiționale și dulciuri până la vinul fiert aromat care să ne încălzească în serile friguroase de iarnă. Decorațiunile de sărbători vor avea și ele căsuțe rezervate, unde producători locali își vor prezenta cele mai frumoase ornamente pentru acest sfârșit de an.

Primarul Andrei Carabelea: „Spiridușii moșului se pregătesc intens pentru Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului. Mâine seară inaugurăm împreună satul Moșului, care îi așteaptă pe cei mici cu povești, activități și surprize, iar pe cei mari cu preparate tradiționale, decorațiuni făcute cu migală și spectacole în fiecare seară. Anul acesta am gândit un concept nou pentru târgul de Crăciun, care să îmbine tradițiile cu cele mai frumoase povești ale copilăriei și cu atmosfera de neînlocuit a Sărbătorilor de Iarnă. Deschiderea târgului va fi marcată de pornirea iluminatului festiv din oraș și din bradul de la Curtea Domnească, cel mai mare și mai spectaculos pe care l-am avut vreodată la Piatra-Neamț. Haideți să trăim împreună magia sărbătorilor la Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului!”.

Sursa: Comunicat de presă Primăria Piatra-Neamţ

 

Articolul anterior

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Articolul următor

„Nimeni singur de Crăciun” – o inițiativă a omului Daniel Vasilică Harpa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *