ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Florentina Moise, preşedinta PSD Piatra-Neamţ, a explicat, miercuri, de ce social-democraţii s-au abţinut de la votul din Consiliul Local Piatra-Neamţ privind achiziţiile primăriei pentru sărbătorile de iarnă.
Preşedinta PSD Piatra-Neamţ a explicat că sumele erau prea mari pentru propunerile făcute dar, cu toate acestea, maşina de vot a primarului Carabelea a trecut oraşul în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi!”.
„Suntem condamnați să avem, ani la rând, lângă De ce nu avem un brad natural, din pădurile noastre? Când toată lumea renunță la plastic pentru materiale naturale, noi dăm bani grei pe el, ca să îl avem în față. Suntem condamnați să plătim închirierea de accesorii unei firme din alt județ – Bihor – pentru Sărbători. De ce nu sunt construite căsuțe de către firme locale, cu materiale locale? De ce nu lucrează Primăria Piatra-Neamț pentru ai noștri? Cu ai noștri? De ce îmbogățește o firmă fără angajați din Bihor, abonată la astfel de contracte? Să ne așteptăm să închirieze și ouă de Paști din polistiren, de la aceeași firmă, cu mii de euro?… Suntem condamnați să acceptăm un primar care nu iubește orașul și oamenii lui… Am obosit să mă întreb de ce…”, a declarat preşedinta PSD Piatra-Neamţ, Florentina Moise.

Pentru a susţine afirmaţiile, Florentina Moise a prezentat şi lista de cheltuieli a primăriei:

Articolul anterior

Bărbat beat, accidentat pe trecerea de pietoni la Zăneşti de o şoferiţă din Piatra-Neamţ

Articolul următor

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Un comentariu

  • De 17 ani PNL a făcut cea vrut, a avut mereu majoritate in consiliul municipal și acum constatăm că au făcut multe lucruri rele, pentru oraș și cetățenii municipiului Piatra Neamț. Se pare că în prezent au opoziție mai eficienta și nu le convine, deoarece pierd foarte multe avantaje financiare în defavoarea cetățenilor, care în final plătesc toate proiectele, fără a beneficia de condiții mai bune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *