ISSN 2457 - 3973

A murit o polițistă de la Serviciul Rutier Piatra-Neamț! Avea doar 39 ani!

O polițistă de la Serviul Rutier Piatra-Neamț a murit la doar 39 ani, potrivit unui anunț făcut de colegii din cadrul IPJ Neamț.

”Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 39 de ani, a colegei noastre, agent șef adjunct de poliție Checheriță Harabagiu Claudia Clara din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Piatra Neamț care, la data de 3 aprilie 2020, a trecut în neființă. Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace”, este anunțul venit din partea IPJ Neamț.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii ”Buna Vestire” din cartierul Sarata iar înmormântarea va avea loc duminică, 5 aprilie, de la ora 12.00, în cimitirul bisericii.

Articolul anterior

Declarație explozivă a dr. Codruț Munteanu, fost manager al Spitalului Județean: ”Nu a fost voință politică de la vârful CJ Neamț!”

Articolul următor

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

Un comentariu

  • Bună ziua.
    Știe cineva de ce a murit ?!
    Mulțumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *