ISSN 2457 - 3973

Scandal sexual la Mănăstirea Neamţ! Călugăr acuzat că a intrat peste un bărbat în carantină!

Un scandal care aduce o nemeritată pată Mănăstirii Neamţ are în prin plan un călugăr care este acuzat că ar fi intrat, cu scopuri neortodoxe, peste un bărbat aflat în carantină la aşezământul mănăstiresc.

Un tânăr de 26 ani, din Piatra-Neamţ, aflat în carantină la Centrul ”Sf Paisie” a filmat cu telefonul mobil şi apoi a sesizat la 112 faptul că monahul vine în camera lui, se aşează în pat lângă el şi are un comportament deviant, cu tendinţe sexuale.

Poliţiştii au venit la faţa locului şi au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele călugărului, pe care, de altfel, l-au plasat imediat în carantină (pentru că a avut contact cu o persoană din carantină).

”Poliţiştii de la secţia Târgu Neamţ au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 16,00, de către un tânăr de 26 ani aflat în catantină la Centrul Social “Sf Paisie” de la Mănăstirea Neamţ, cu privire la faptul că ar fi fost agresat sexual de un călugăr din cadrul aceleiaşi mănăstiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Aceasta a adăugat că ancheta este în curs de desfăşurare, în vederea stabirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Asta cu atât mai mult cu cât reprezentanţii mănăstirii spun că este vorba de un şantaj al tânărului care dorea să fie transferat în carantină în oraşul natal, la Piatra-Neamţ.

Pe de altă parte, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a avut o poziţia mai tranşantă văzând filmarea şi a declarat, prin vocea purtătorului de cuvânt, că face la rândul ei o anchetă internă.

    Articolul anterior

    A murit o polițistă de la Serviciul Rutier Piatra-Neamț! Avea doar 39 ani!

    Articolul următor

    REVOLTĂTOR! Iată micul dejun al unui pacient cu coronavirus din Spitalul Județean! CJ Neamț cumpără jante de aliaj cu 900 lei/bucată!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular