ISSN 2457 - 3973

A murit șeful revoluționarilor din Piatra-Neamț! În urmă cu un an era implicat într-un scandal cu focuri de armă!

Ioan Iulius Trapiel, președinte al Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Piatra-Neamț a murit, duminică, după o lungă și grea suferință, după cum au anunțat prietenii apropiați.

Iulius Trapiel a fost în mandatul 2012 – 2016 consilier local din partea PSD.

”După o îndelungată suferință, a plecat la cele veșnice președintele Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Piatra-Neamț, Ioan Iulius Trapiel. Decesul a fost anunțat în dimineața aceasta de dl Radu Dobândă din partea OLD 89 Piatra-Neamț. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Condoleanțe familiei îndoliate”, au spus membrii Lojei de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989.

De numele lui Trapiel sunt legate mai multe controverse (inclusiv implicarea în Revoluția din 1989, de la Piatra-Neamț) dar și scandaluri. Ultimul scandal în care a fost implicat s-a derulat în ianuarie 2018 în barul pe care îl avea în proprietate, în cartierul Mărăței. La acea vreme, o ședință a revoluționarilor pietreni s-a încheiat cu focuri de armă după ce unul dintre membri a tras cu pistolul, acuzând că Iulius Trapiel a sărit să îl bată.

De altfel, Asociația Revoluționarilor din Piatra-Neamț a suferit mai multe fracturi, de-a lungul anilor, unii membri fiind nemulțumiți de modul în care este condusă și de carnetele de membri și/sau beneficiile împărțite nejustificat unora dintre ei.

 

Articolul anterior

Autoturism răsturnat la Tașca! Doi adulți și doi copii au fost răniți!

Articolul următor

Victor Ponta face anunţul începutului de aprilie: ”Premierul Dăncilă s-a înscris în Pro România!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *