ISSN 2457 - 3973

Autoturism răsturnat la Tașca! Doi adulți și doi copii au fost răniți!

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident care s-a produs în localitatea Tașca, pe sensul de mers către Lacul Roșu. Victimele se aflau într-un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Potrivit informațiilor furnizate de biroul de presă al Poliției Neamț, accidentul s-a produs pe fondul unei neacordării de prioritate în timpul unei depășiri efectută de un alt autoturism.

”În urma cercetărilor efectuate a reieșit că un bărbat, de 50 de ani, din Bacău a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz spre Lacul Roșu, iar în localitatea Tașca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto de 43 de ani, a doi minori de 9, respectiv 14 ani din Suceava și a unui tânăr, de 27 de ani, din Piatra Neamț, pasageri în același autoturism, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un accident similar s-a produs la mijlocul acestei săpătămâni, tot în localitatea Tașca, atunci fiind rănite 5 persoane.

Articolul anterior

Floris și bunica lui au fost înmormântați! Mama lui știe că a murit din cauza unui incendiu!

Articolul următor

A murit șeful revoluționarilor din Piatra-Neamț! În urmă cu un an era implicat într-un scandal cu focuri de armă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular