ISSN 2457 - 3973

Accident cu 3 victime la Târgu-Neamţ. Şoferul vinovat a fugit.

Un accident soldat cu 3 victime s-a produs, miercuri seara, pe drumul naţional DN 15 C, la ieşirea din oraşul Târgu-Neamţ spre Fălticeni.

„Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, având direcția de deplasare Târgu-Neamț-Fălticeni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Răucești, ulterior acroșând un arbore din afara părții carosabile. În continuare primul conducător auto ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat la scurt timp de polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În urma evenimentului rutier au fost răniţi şoferul din Răucești și doi pasageri, de 21, respectiv 39 de ani, din Drăgănești și Târgu-Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban (PSD Neamţ): „Legea privind finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptată!”

Articolul următor

Primul caz de COVID-19 la un refugiat ucrainean cazat în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.