ISSN 2457 - 3973

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban (PSD Neamţ): „Legea privind finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptată!”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul nemţean Ciprian Şerban a anunţat că Legea privind finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptată.
PSD a propus, a susținut și, astăzi, a determinat adoptarea în Camera Deputaților – vot final – a legii privind finalizarea hidrocentralelor abandonate ”din motive de mediu”.România va fi capabilă, astfel, că crească rapid capacitățile de producție a energiei curate. Zeci de mii de megawați de energie verde și ieftină vor fi aduși, lunar, în Sistemul Energetic Național. Sistemul energetic devine mai puternic, mai stabil și mai fiabil. Vom avea ordine și stabilitate în aprovizionarea internă cu energie”, a declarat Ciprian Şerban.
Parlamentarul nemţean a reamintit că a susținut și cu alte ocazii că România nu-și mai poate permite să abandoneze amenajări hidrotehnice în care s-au investit sute de milioane de euro, bani publici.

Articolul anterior

Un avion NATO a survolat miercuri, mai multe ore, judeţul Neamţ

Articolul următor

Accident cu 3 victime la Târgu-Neamţ. Şoferul vinovat a fugit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.