ISSN 2457 - 3973

Accident mortal cu 2 călugărițe la Costișa!

 

O călugăriță și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri (2/3 iunie), în urma unui grav accident rutier care s-a produs în comuna Costișa, pe drumul național care face legătura între Piatra Neamț și Bacău. O a doua călugăriță, aflată pe scaunul din dreapta se află în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme și fracturi.

Cele două călugărițe se întorceau la mănăstirea din Vrancea, unde slujesc, după un pelerinaj pe la mănăstirile din județul Neamț. Din primele cercetări reiese că cea aflată la volan a adormit din cauza oboselii și a pierdut controlul volanului. Mașina a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de un podeț, după care s-a răsturnat. Din cauza faptului că nu avea centura de siguranță, călugărița aflată la volan a fost aruncată pe geamul mașinii și a decedat pe loc. A doua călugăriță a rămas încarcerată și a fost scoasă de paamedicii SMURD chemați la fața locului de localnicii alertați de zgomotul impactului.

Călugărița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț dar mai mult ca sigur va fi transferată la o clinică de specialitate din Iași.

Polițiștii rutieri din Neamț desfășoară cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor accidentului.

 

(Elena A.)

  Articolul anterior

  Secție din spital închisă ca la piață! Lacăt pe Neurochirurgia Spitalului Județean Piatra Neamț!

  Articolul următor

  Primarul Daniel Harpa își cere scuze târg-nemțenilor!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular