ISSN 2457 - 3973

Secție din spital închisă ca la piață! Lacăt pe Neurochirurgia Spitalului Județean Piatra Neamț!

 

De ani de zile, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț se întâmplă un lucru halucinant dar care pare să nu pese nimănui din conducerea unității: secția de neurochirurgie se închide câte o săptămână-două, chiar câte o lună întreaga. Asta depinde cât își ia concediu de odihnă singurul medic specialist al secției, dr. Elena Dragomirescu.

Cu certitudine nu este vina doctorului care trebuie să meargă și el în concediu. Dar ne întrebăm dacă și când a fost organizat ultimul concurs pentru suplimentarea posturilor pe secția de neurochirurgie? Și dacă nu a fost organizat concurs, de ce nu s-a întâmplat acest lucru?

Nu mai reprezintă niciun secret că din titulatura Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț lipsește S.R.L. Sau fiecare secție ar trebui să aibă la final un SRL în titulatură. Pentru că la spital se comandă ca pe propria moșie!

Poate totuși conducerea CJ Neamț, instituție în subordinea căreia se află spitalul, se autosesizează! La fel cum ar trebui să se autosesizeze și membrii echipei care evaluează zilele acestea manageriatul doctorului Ioan Lazăr, director al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Până atunci recomandăm tuturor posibililor pacienți să nu facă accidente vascular-cerebrale și nici să nu aibă neșansa de a fi victimele unor accidente care necesită intervenții neuro-chirurgicale pentru că secția este închisă în perioada 28 mai – 4 iunie!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Peste 10.000 de pietreni au fost în week-end în Ștrandul Municipal!

Articolul următor

Accident mortal cu 2 călugărițe la Costișa!

2 Commentarii

  • La fel se intampla si la sectia de hematologie a spitalului vechi.

  • Din fericire nu se întâmplă așa în Italia. Sunt probleme în sistemul de sănătate italian dar de altă natură. E ridicol pentru o țară europeană ca România să închidă o secție când doctorul e plecat în concediu și nu are cine sa-l înlocuiască. Este o lipsă de responsabilitate a autorităților nemțene. Soluții ar fi dar trebuie cineva să le aplice. Ne mai miră ceva în România ? Dacă Parlamentul a devenit scut pentru infractori ce ne mai mirăm. „S-o-Va” lua Ponta cred până la urmă…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular