ISSN 2457 - 3973

Accident rutier cu 5 victime la Răucești

În jurul orei 10:49, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15C, pe raza comunei Răucești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și două autospeciale SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
În accidentul rutier,  produs între un autoturism și oautoutilitară, au rezultat 5 victime, din care o persoană încarcerată.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au scos din autoturism toate victimele.
În sprijin se deplasează două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o ambulanță SMURD TIM și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.
În urma accidentului rutier produs au rezultat cinci victime (care se aflau în autoturism).
„În autoturism se aflau 5 persoane, conducătorul auto și 4 pasageri (un bărbat și 4 femei). La sosirea pompierilor, trei persoane se aflau în autoturism, dintre care una era încarcerată. Două persoane  au fost scoase din autoturism de către participanții la trafic. Pompierii au scos din autoturism cele trei persoane care se aflau în autoturism. Toate victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind preluate și transportate de echipajele medicale la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamt, locotenent Irina Popa.

Articolul anterior

Accident la Piatra Șoimului. Biciclistă accidentată grav.

Articolul următor

Șoferul care a provocat accidentul de la Răucești a fugit. O victimă e preluată de elicopterul SMURD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *