ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Au fost aprobate carantina de noapte în week-nd şi alte restricţii la Piatra-Neamţ! Textul integral al hotărârii CJSU Neamţ!

Aşa cum anunţam încă de dimineaţă, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Neamţ a aprobat – miercuri, 6 octombrie 2021 – o serie de restricţii pentru municipiul Piatra-Neamţ, şi alte localităţi.

Aceasta intră în vigoare de joi, 7 octombrie 2021, de la ora 08.00.

Decizia vine în contextul creşterii indicilor de infectare cu COVID-19.

Spre exemplu, Piatra-Neamţ are miercuri 6.30 la mie indice de infectare iar trendul este crescător.

Au fost impuse restricţii în ceea ce priveşte unităţile de alimentaţie publică, locurile de joacă, sălile de fitnees, sălile de spectacole, modul de desfăşurre al evenimentelor private (nunţi, botezuri, etc), deplasarea în week-end în intervalul 20,00 – 05,00 (pentru persoanele nevaccinate).

Textul integral al hotărârii CJSU Neamţ poate fi consultat cu click pe HCJSU nr. 97_2021_stabilire masuri domeniul sanatatii

Articolul anterior

PSD Piatra-Neamţ explică boicotul şedinţei CL. „Până când primarul Carabelea nu va înţelege priorităţile pietrenilor…”

Articolul următor

Cum s-a dublat incidenţa cazurilor COVID la Piatra-Neamţ în doar o săptămână?!

2 Commentarii

  • Atâta prostie… Doamne ferește!
    Bai oameni buni, unde e logica în toată povestea asta!? Cum se face ca cei vaccinați nu pot lua sau raspadi virusul după ora 20??? D c unii sa fie liberi și alții nu!?? Asta i doar o constrângere și o manipulare sa i forțați pe cei nevaccinati sa se vaccineze!! Și atât!! Va doare pe voi la basca dacă aia nevaccinati mor sau nu o sa aibe ce manca într un final, din cauza constrângerilor voastre! Rușine!
    Dumnezeu nu doarme, sa știți!

  • nu mi se pare corect nici mie chestia asta dar din fericire sunt vaccinat si nam nimic am riscat am castigat acum cu foaia sau certificatu verde is liber pot sa ies oriunde tot ce conteaza e imunitatea parerea mea fati analizele medicale vezi daca sunt ok..si dupa fati vaccinu daca nu iesti ok in puct de vedere medical stai in carantina refate fati vaccin si dupa esti liber (este doar o parere si o opinie) si pentru mine un ajutor o seara faina sa aveti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *