ISSN 2457 - 3973

Am avut dreptate! Oana Bulai, dată afară de la conducerea Salrom!

Oana Bulai a fost dată afară din conducerea Societății Naționale a Sării ”Salrom” S.A., așa cum anticipat încă de acum 3 săptămâni.

Mandatul ei de 6 luni în Consiliul de Administrație al societății și de președinte al Consiliului de Administrație nu a mai fost prelungit de ministrul Economiei, Nicolae Bădălău. Astfel, de pe 8 iunie, Oana Bulai a părăsit funcția de membru și de președinte al Consiliului de Administrație.

Ministrul Nicolae Bădălău nu doar că are o relație apropiată cu primul-ministru Viorica Dăncilă ci face tot posibilul ca Răvan Cuc – ministrul Transporturilor asumat de PSD Neamț – să fie remaniat. De altfel, Răzvan Cuc a fost membru al PSD Giurgiu, filială condusă de Bădălău, și nu a avut susținerea acesteia pentru a prelua portofoliul transporturilor. A fost momentul în care PSD Neamț și l-a asumat pe Cuc și l-a propus ca ministru al Transporturilor, în epoca Dragnea.

Acum lucrurile s-au schimbat și sunt în continuă schimbare.

În ceea ce o privește pe Oana Bulai, aceasta rămâne în acest moment doar cu funcția de consilier la cabinetul primului-ministru Viorica Dăncilă. Însă și aici se clatină scaunul serios pentru că Viorica Dăncilă este hotărâtă să scape de toți oamenii plasați în jurul ei de Liviu Dragnea și cei apropiați lui. Ori este de notoritate faptul că Oana Bulai a fost susținută de organizația PSD Neamț să ajungă pe această funcție unde, se pare că a fost menținută și propulsată la Salrom și cu ajutorul lui Darius Vâlcov (dat și el afară între timp de Viorica Dăncilă).

Despre vântul schimbării am mai scris aici și aici

Articolul anterior

Un bărbat din Piatra-Neamț a ucis cu toporul un bătrân iar pe fiica acestuia a rănit-o grav

Articolul următor

Poliția Locală Piatra-Neamț, cu ochii pe cei care sparg străzile și uită să le mai repare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *