ISSN 2457 - 3973

Ana Monda, PSD Piatra-Neamț: „Dacă puneți ștampila pe cei trei trandafiri, la Piatra-Neamț începe dezvoltarea!”

Ana Monda, candidat pentru Consiliul Local, se regăsește pe lista Alianței pentru Piatra-Neamț PSD-PPU pentru alegerile din 27 septembrie.
„În această campanie electorală am asistat și eu, ca toți pietrenii, la proiecte care mai de care mai aiuritoare ale contracandidaților noștri! Uneori am impresia că sunt persoane complet rupte de realitate. Noi, în frunte cu candidatul nostru la Primărie, Răzvan Cuc, știm care sunt problemele orașului și le vom rezolva! Oamenii vor piață în Mărăței, pentru că celor în vârstă le este greu să care cumpărăturile din piața mare, vor să nu mai aibă probleme cu apa – și aici, în strânsă colaborare cu Consiliul Județean, vom rezolva odată pentru totdeauna toate neajunsurile – vor străzi asfaltate, vor parc, siguranță publică… Stăm de vorbă cu pietrenii și cunoaștem realitățile din oraș, iar experiența mea și a colegilor care am fost consilieri locali este de asemenea un avantaj. Sper să avem votul oamenilor pentru primar și Consiliul Local astfel încât să nu avem blocaje în realizarea proiectelor. Dacă pun ștampila pe cei trei trandiri, vom intra într-o nouă eră, la Piatra-Neamț începe dezvoltarea!”, spune Ana Monda.
Răzvan Cuc este pe poziția 9 pe buletinul de vot, iar lista de Consiliu Local a social-democraților este pe poziția 10.

sursa: Biroul de presă al PSD Piatra-Neamț

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Nici o autoritate publică din Neamț nu a depus proiecte pentru atragerea fondurilor europene!”

Articolul următor

Dragoş Chitic: „Zona metropolitană Piatra-Neamţ, o altă promisiune onorată”

2 Commentarii

  • Cetățenii municipiul Piatra Neamt, stiu că reprezentanții PSD, sunt in măsură să facă ce au promis și ne putem baza pe cuvântul lor.

  • Mult succes!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *