ISSN 2457 - 3973

Andrei Carabelea, primar Piatra Neamț: ”PSD Neamț seamănă vânt și culege furtună”

Blocarea activității în instituțiile nemțene care nu sunt conduse de oamenii lor este politica binecunoscută a PSD Neamț. Subfinanțarea constantă a primăriilor liberale, fără a se ține cont de numărul locuitorilor afectați și boicotarea cu bună știință a lucrărilor din aceste localități, sunt practici binecunoscute. Incapabili să construiască pe termen mediu și lung, oamenii lui Arsene și Harpa se folosesc de toate mijloacele pentru a boicota activitatea din aceste primării. Îngrijorător este faptul că în aceste acțiuni sunt folosiți tocmai oamenii și instituțiile care ar trebui să asigure echilibru și imparțialitate, cum este cazul prefectului Adrian Niță.

Instalat în funcție de PSD, Adrian Niță a aruncat în haos administrarea parcărilor de reședință din Piatra Neamț, când a atacat Hotărârea de Consiliu Local nr. 49/28.02.2022.  După aproape un an, Curtea de Apel Bacău a respins, ca nefondată, acțiunea prefectului Adrian Niță și a stabilit că Hotărârea de Consiliu Local Piatra Neamț este perfect legală. Însă, în tot acest timp activitatea întregului oraș a fost blocată, resurse importante – materiale și umane – au fost risipite cu acest proces, iar mii de pietreni au fost puși inutil pe drumuri.

Pentru crearea acestui haos care a cauzat prejudicii pietrenilor, Adrian Niță ar trebui să demisioneze. Iar PSD Neamț, cel care l-a instalat în funcție, ar trebui să fie primul care să-i ceară renunțarea la funcția de prefect pe care, în mod evident, este incapabil să o exercite.

Însă Ionel Arsene și Daniel Harpa sunt complici la această evidentă bătaie de joc la adresa pietrenilor și nu vor face altceva decât să-l susțină în continuare pe prefectul incapabil și rău intenționat, Adrian Niță. Scopul menținerii acestuia în funcție nu este altul decât exercitarea de viitoare presiuni asupra primăriilor conduse de PNL. Nu contează că victime ale acestor gesturi necugetate sunt nemțenii, important este ca activitatea să fie cât mai mult timp blocată. Pentru că ”Fapte, nu vorbe” este politica PSD Neamț, doar că e vorba de fapte grave, fapte pentru care nu răspunde nimeni.

Andrei Carabelea

Primar Municipiul Piatra Neamț

Președinte PNL Piatra Neamț

Articolul anterior

Insp. şc. gen. Florentina Moise, mesaj pentru primar cu referire la Şcoala 5 Piatra-Neamţ: „Soluţii există, trebuie doar să vrei!”

Articolul următor

Raportul de activitate al deputatului Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL Neamţ) pe anul 2022

2 Commentarii

  • Campania electorală sa încheiat, după cum știm sunteți în coaliție cu PSD, dvs că și primar ales, trebuie să vă străduiți să rezolvați problemele cetățenilor municipiului Piatra Neamț, dacă vă ocupați de alte subiecte, veți fi taxați de electorat. Suntem foarte curioși, cum se va circula in Piatra Neamț, cu noile semafoare. Până la această realizare, se circula bine, cu aceste sensuri giratorii, vom vedea ce va fi după.

  • Dar cum stam cu furtul de Pământ de pe Dragoș Vodă nr. 168/168A,170 unde toate actele sint Falsuri Grosolane pe 1ha.3883 m. pătrați și sa Explicați Pietrenilor cum sau Falsificat actele pentru Chirică, Vișan asupra Dealului Bacioaia cind în actul meu din 1947 apare ca Islaz Comunal?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *