ISSN 2457 - 3973

Anunț de ultimă oră de la ApaServ! Când reîncepe furnizarea apei în Piatra-Neamț!

Directorul Companiei ApaServ a anunțat în această seară că reluarea furnizării apei se va face în jurul orei 22,00. Însă nu toți pietrenii vor beneficia de apă imediat având în vedere că va dura mai multe ore pentru ca sistemul să se re-echilibreze. Sau, mai pe românește, tot sistemul să se umple din nou cu apă.

Cei mai afectați vor fi locuitorii de la etajele superioare, din cartierul Dărmănești și zona Turturești-Girov. Aici, presiunea va ajunge la parametrii normali abia în cursul dimineții de vineri, 15 noiembrie.

”Ne menținem orizontul de timp anunțat inițial privind finalizarea lucrării și reluarea furnizării apei. Avem orizont de timp estimat ca maxim la ora 22.00 să încărcăm conductele. Re-echilibrarea sistemului va loc conform anunțului cu mențiunea că pentru etajele superioare din cartierul Dărmănești, Turturești și Gârcina, se va echilibra în dimineața zilei de vineri. Este o proiecție pesimista, sperăm să fie mai rapidă această re-echilibrare. Vom face informări dacă situația se schimbă”, a declarat, pentru newsallert.ro, directorul general al Companiei ApaServ, Vlad Angheluță.

Lucrarea efectuată miercuri de ApaServ a fost una de amploare, fiind schimbat un tronson din magistrala de aducțiune și o vană a acesteia.

Reamintim că astăzi a fost sistată, de la ora 04.00, furnizarea apei în municipiul Piatra-Neamț, cu excepția  Spitalului Județean, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța și a localităților Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești.

Articolul anterior

Liberalii nemțeni nu lasă garda jos! Ședință de campanie cu sala plină!

Articolul următor

Social-democrație de lux! Viorica Dăncilă, ceas la mână de 15.000 euroi și BMW seria 7 de 140.000 euro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular