ISSN 2457 - 3973

Social-democrație de lux! Viorica Dăncilă, ceas la mână de 15.000 euroi și BMW seria 7 de 140.000 euro!

La PSD, social-democrația este mai degrabă de lux, pentru cei puțini, și nici pe departe pentru cei mulți, așa cum ar trebui să fie.

Președinta PSD, Viorica Dăncilă, a purtat la mână, la ultima conferință de presă, un ceas al cărui valoare de catalog este de circa 15.000 de euro. Cam cât 100 de pensii în valoare de 850 lei. Sau cât 80 de salarii minime! Alea pe care declara că vrea să le crească cu 100 de lei….

Mai interesant este faptul că ceasul, placat cu aur, nu a fost trecut în declarația de avere, după cum a declarat deputatul liberal Florin Roman.

”Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a incălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat -sărac și cinstit- că ideologul PSD, Ion Iliescu, doamnă Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulență. În afară broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamnă Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur. Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămane apoi că doamnă Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă inseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora, candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta doamnă Dăncilă?! ”, a declarat deputatul Florin Roman.

Pe de altă parte, la finalul conferinței de presă organizată la sediul PSD, Viorica Dăncilă a plecat într-un BMW seria 7 a cărui valoare de catalog, cu toate dotările, este de circa 140.000 euro! Să tot fii social-democrată și să plângi săracii României…

Articolul anterior

Anunț de ultimă oră de la ApaServ! Când reîncepe furnizarea apei în Piatra-Neamț!

Articolul următor

Stavarache (PNL Neamț): Domnul Arsene nu a aflat încă faptul că au fost deconspirați…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *