ISSN 2457 - 3973

Liberalii nemțeni nu lasă garda jos! Ședință de campanie cu sala plină!

Victoria obținută duminică de PNL Neamț pentru Klaus Iohannis nu i-a ”îmbătat” pe liberalii nemțeni. Conștientă că a câștigat doar prima repriză a meciului, echipa de conducere a PNL Neamț, cu președintele Mugur Cozmanciuc, a organizat, miercuri, o analiză la sânge a rezultatului de duminică.

Totodată a fost discutată strategia de campanie pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Conducerea PNL Neamț și-a propus ca obiectiv clar câștigarea alegerilor prezidențiale în fiecare localitate din județ. Cum va face campania electorală în turul al doilea? Rămâne, deocamdată, secretul ședinței!

La primul tur a reușit să câștige în 63 din cele 83 de localități din Neamț iar obiectivul propus nu pare a fi unul greu de atins pentru cel de-al doilea tur. Au fost câștigate orașele Piatra-Neamț, Roman, Bicaz și Roznov precum și zeci de comune cu primari PSD.

Marți, 19 noiembrie, președintele Klaus Iohannis ar urma să fie prezent în județul Neamț. Această informație nu este deocamdată confirmată de conducerea PNL Neamț și a venit pe surse de la București.

În final reamintim că la alegerile prezidențiale de duminica trecută, PNL Neamț a obțint pentru Klaus Iohannis 36,31 la sută, cu peste 10 procente peste PSD Neamț și Viorica Dăncilă.

Pentru Klaus Iohannis au votat cu aproape 20.000 de votanți mai mult decât pentru Viorica Vasilica Dăncilă.

 

Articolul anterior

Anunțul ministrului de Interne care dă fiori PSD-ului: ”Dosarul <10 august> va fi desecretizat”

Articolul următor

Anunț de ultimă oră de la ApaServ! Când reîncepe furnizarea apei în Piatra-Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *