ISSN 2457 - 3973

Apa din fântână sau păduchii – ipoteze la Şcoala Căciuleşti, comuna Girov!


Cei 22 elevi ai Şcolii Cãciuleşti – comuna Girov, care au prezentat, joi, semne de toxiinfecţie alimentarã, au revenit, vineri, la ore.

Inspectorul şcolar general Viorel Stan a declarat că starea de sănătate a acestora a revenit la normal încă de aseară şi că în continuare se aşteaptă rezultatele anchetei epidemiologice din partea specialiştilor Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.
”Nu ştim deocamdată cauza situaţiei apărute, joi, la Şcoala Cãciuleşti. Poate fi din cauza apei din fântână, pentru cã pânza freaticã a scãzut la peste 32 de metri din cauza secetei. Poate fi şi din cauza igienei precare a unor copii”, a declarat profesorul Viorel Stan, inspectorul şcolar general al judeţului Neamţ. viorel stan
Joi, în jurul orei 11.40, la serviciul de urgenţã 112 a fost anunţat cã 22 de elevi cu vârste între 7 şi 10 ani de la Şcoala Cãciuleşti prezintã stãri de vomã şi iritaţii ale pielii. După triajul epidemiologic realizat la dispensarul comunal au fost transportaţi la spital, cu ambulanţele, 8 copii şi o învãţãtoare. Joi seara, toţi au fost externaţi iar vineri au revenit la ore.
Şcoala din Cãciuleşti este una din cele 57 de unităţi de învãţãmânt din judeţul Neamţ care nu este racordatã la sistemul de apã şi canalizare.

Articolul anterior

Video cu un jihadist din Siria înainte de a se detona cu tancul plin de explozibili!

Articolul următor

Nimic surprinzător! PSD Neamț îl susține pe Dragnea la președinția partidului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular