ISSN 2457 - 3973

Nimic surprinzător! PSD Neamț îl susține pe Dragnea la președinția partidului!

„Comitetul Executiv al PSD Neamț, întrunit joi seara, a decis susținerea candidaturii lui Liviu Dragnea pentru președinția partidului în cadrul Congresului ce va avea loc luna viitoare. Pentru Partidul Social-Democrat și pentru viitorul acestuia, actualul președinte interimar este cea mai bună soluție. Putem avea astfel stabilitate și un leadership care să permită PSD să se mențină ca principala forță politică a României, dar și să obțină rezultate foarte bune la alegerile de anul viitor.

Domnul Dragnea este un lider cu experiență, care a participat în ultimii ani la succesele înregistrate de partid. Partidul Social Democrat trebuie să aibă în fruntea sa o persoană cu o voce puternică, în așa fel încât interesele cetățenilor pe care îi reprezentăm să fie promovate.

Liviu Dragnea este persoana potrivită pentru ca PSD să se organizeze cât mai bine în perioada următoare. Din punctul meu de vedere și al colegilor din PSD Neamț, actualul președinte interimar al partidului este cel care poate să mențină unit partidul, care poate să asigure PSD păstrarea guvernării și câștigarea alegerilor”.

deputat Ionel Arsene, președinte PSD Neamț

Articolul anterior

Apa din fântână sau păduchii – ipoteze la Şcoala Căciuleşti, comuna Girov!

Articolul următor

Eugen Ţapu-Nazare, atac dur la Ponta: ”Guvernul reformelor structurale zero!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *