ISSN 2457 - 3973

Arsene a riscat, dar i-a ieşit! Dragnea a fost ales preşedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea este cea mai bună alegere pentru PSD, a spus, miercuri seara, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, la scurt timp după aflarea rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte interimar al partidului.

Liderul social-democraţilor nemţeni a declarat însă de acum două zile că îl va susţine pe Liviu Dragnea la preşedinţia interimară a PSD. Arsene a fost între puţinii preşedinţi de filială care au precizat public pe cine vor susţine la Comitetul Executiv. A riscat că a făcut publică opţiunea şi i-a ieşit jocul politic lângă prietenul Liviu Dragnea.
„S-a dovedit că am avut dreptate. Sunt încrezător în capacitatea lui Liviu Dragnea de a organiza PSD. Şi cred totodată că va lucra în echipă cu Rovana Plumb, cu Valeriu Zgonea, cu ceilalţi lideri. În 2016, PSD va câştiga cu Liviu Dragnea atât alegerile locale cât şi cele parlamentare, aşa cum partidul a făcut-o în 2012 cu Victor Ponta. Noi susţinem în continuare şi premierul, iar PSD va aduce bunăstare românilor aşa cum a promis în campania parlamentară din 2012”, a declarat deputatul Ionel Arsene.

Interesant este faptul că vinerea trecută, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Neamţ, doar Rovana Plumb a venit la Piatra Neamţ deşi era aşteptat şi Liviu Dragnea. Surse din PSD Neamţ susţin că Arsene i-ar fi spus încă de vineri Rovanei Plumb că îl susţine pe Dragnea. Pentru a evita o situaţie neplăcută, Liviu Dragnea a anulat vizita la Neamţ şi a mizat pe cuvântul dat de Arsene că îl va susţine.
Pe de altă parte, liderul PSD Neamţ a adăugat că organizarea congresului PSD în noiembrie 2015 este cea mai bună soluţie şi speră ca Liviu Dragnea să candideze la funcţia de preşedinte.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri președinte interimar al partidului în ședința Comitetului Executiv Național, cu 65 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Rovana Plumb, a fost susținută de 18 colegi.

Articolul anterior

Dreptate pentru fata din Vaslui! Politicienii din Neamț nu au nicio reacție!

Articolul următor

Monica Anton (avocat): Nu voi apăra niciodată violatori!

Un comentariu

  • pentru ca informatia sa fie completa trebuie aratat ca arsene nu a riscat nimic fiind obligat sa-l sustina pe dragnea.sa nu uitam ca arsene a ajuns sef filiala psd prin sustinerea directa a lui dragnea.cunosc cel putin 10 persoane de 10 ori mai bune ca arsene dar care nu au avut sustinere si binecuvantarea de la pozitia i sau 2 din conducerea centrala.arsene a facut donatii in bani fabuloase pentru asi putea cumpara functia.nu cunosc multe situatii in care bcr sucursala neamt sau erest cum ii zice acuma sa renunte intr-un dosar de faliment, unde falitul era societatea lui arsene,la o suma fost credit de peste 2,5 milioane lei pentru ca arsene sa incaseze toti banii din vanzarea activelor.iata de unde vin donatii la partid /?mai vin cu o varianta posibila;daca iccj in apel mentine condamnarea lui dragnea si ii da cu executare arsene cu cine mai risca?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular