ISSN 2457 - 3973

Dreptate pentru fata din Vaslui! Politicienii din Neamț nu au nicio reacție!

Publicația newsallert.ro este în continuare solidară cu tânăra din Vaslui violată și bătută până la leșin de 7 indivizi, și cere tuturor factorilor responsabili din județul Neamț să inițieze de urgență o dezbatere publică pornind de la această dramă. Iar această dramă nu este, din păcate singulară și atâta vreme cât nu vom lua atitudine se va repeta la nesfârșit!

Deși societatea civilă din toată România a luat atitudine și a condamnat fapta comisă de cei 7 indivizi dar și faptul că au fost lăsați în libertate, politicienii din Neamț au preferat să își vadă liniștiți de concedii și de afaceri. Niciun președinte de partid din Neamț, niciun parlamentar nemțean, niciun politician, oricât de mic sau de mare ar fi, din miile de politicieni din Neamț nu a luat atitudine publică pe cazul de la Vaslui.

Domnilor politicieni, domnilor parlamentari, treziți-vă!!! Oricine poate fi victimă a violului: mamă, fiică, soră sau soție!!!!

Domnilor parlamentari, înțelegem că ați votat pensiile speciale dar poate găsiți timp și aplecare să reluați dezbaterea cu privire la castrarea chimică a pedofililor și a violatorilor!

Așteptăm reacțiile deputaților, senatorilor, liderilor de partide din județul Neamț la numărul de telefon la care au sunat de sute de ori ca să anunțe diversele realizări politice! Așteptăm orice poziție a domniilor lor! Așteptăm să vedem că le pasă!!!

Violul este crimă! Pedofilia este crimă!

Articolul anterior

Ieșean accidentat grav după ce a căzut cu parapanta la Hangu!

Articolul următor

Arsene a riscat, dar i-a ieşit! Dragnea a fost ales preşedinte interimar al PSD

Un comentariu

  • Cand le-o bate-n usa violatoru’, poate s-or sesiza. Pana atunci, doarma-n pace! Ca nici de altele, din ograda lor, nu le pasa! Enervant e faptul ca nici macar femeile politician nu zic nic. Tac malc, crezand probabil, ca lor nu li se poate intampla. Iaca inca un motiv bun de a nu-i mai vota cand o fi sa se milogeasca in campanii electorale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular