ISSN 2457 - 3973

Arsene despre demisia din PSD a lui Harbuz: “A avut toată susținerea noastră”

Comunicat de presă

“Decizia lui Liviu Harbuz de a se înscrie în UNPR este una personală. Sperăm ca, după mai bine de 15 ani de muncă în PSD, Liviu Harbuz să rămână în continuare un susţinător al proiectelor noastre, proiecte ce sunt în folosul nemţenilor. Din partea noastră a avut toată susţinerea atât în campania electorală, cât şi pentru proiectele pe care le-a propus. Este un moment în care drumurile noastre se despart. Până la urmă fiecare decide direcţia în care vrea să meargă. PSD Neamţ va rămâne o echipă unită, care îşi propune să ducă la îndeplinire promisiunile făcute nemţenilor”

Ionel Arsene – preşedinte PSD Neamț

Articolul anterior

Menține Harbuz alianța PMP cu PSD?

Articolul următor

Declarația lui Liviu Harbuz despre demisia din PSD

3 Commentarii

  • A destabilizat PSD Piatra Neamț.Un golan.S-a gresit cu candidatura sa la Piatra Neamt.A stat la hotel și a tocat bani de campanie de la Guvern.La fiecare intalnire cu alegatori intra in conflict cu acestia.De fapt el a fost nominalizat candidat pentru a-l ajuta pe Chitic , prin comportamentul său Oamenii din PSD Piatra Neamt puneau suflet in campanie ,iar el i-și băga și i-și scotea. RUȘINE !

  • Este regretabila atitudinea domnului Liviu Harbuz!Echipa PSD l-a sustinut si a fost impreuna cu el pe tot parcursul campaniei electorale. .PSD ramane un partid puternic pentru oameni si in sujba lor!”Venitii si plecatii” nu vor afecta aceasta organizatie!

    • erata-slujba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *