ISSN 2457 - 3973

Declarația lui Liviu Harbuz despre demisia din PSD

Deputatul PSD Liviu Harbuz s-a alăturat, astăzi, Uniunii Naționale pentru Progresul României și a depus către Președintele Camerei Deputaților o cerere de afiliere la grupul parlamentar UNPR. Totodată, astăzi, Liviu Harbuz a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației UNPR Neamț.

‘Am luat decizia de a mă alătura UNPR și grupului parlamentar progresit pentru a-mi putea continua munca pe care am depus-o în județul Neamț și pentru a-mi putea duce la bun final proiectele și inițiativele pe care le-am promis și pe care le-am început pentru oamenii din Neamț. Am o relație veche cu Valeriu Steriu și am încredere în competențele sale politice și în direcția în care poate îndruma UNPR în această perioadă politică tulbure, în care este nevoie de politică de calitate, făcută pentru binele românilor’, a declarat Liviu Harbuz.

Președintele UNPR Valeriu Steriu a salutat decizia deputatului, arătând că UNPR este un partid care se întărește constant, prin venirea unor oameni de valoare, precum Liviu Harbuz. ‘Îl cunosc bine pe Liviu și pot spune că întâi de toate este un prieten bun și un profesionist desăvârșit. Venirea sa în UNPR aduce un plus de valoare și de competență politică partidului, în special în zona de agricultură și de management politic. Echipa UNPR se consolidează și se lărgește cu profesioniști și oameni de valoare și acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru că ne confirmă rolul de pol politic central’, a declarat Valeriu Steriu.

Biroul de presă UNPR

Articolul anterior

Arsene despre demisia din PSD a lui Harbuz: “A avut toată susținerea noastră”

Articolul următor

Primul meci Harbuz – Arsene după despărțirea din PSD!

2 Commentarii

  • A fost trimit cu misiune la Piatra Neamt, misiune pe care nu a dus-o la bun sfarsit.
    Acum este trimit cu misiune in UNPR, pentru a recupera UNPR dupa alegerile din toamna.
    Ce alte motive plauzibile putea avea pentru a demisiona din PSD?

  • iarasi la unpr centru e ca la balamuc.steriu a fost informat ca la baza hipica ,acolo unde este sediu de fapt al unpr,a avut loc sedinta biroului permanent cu urmatoarea ordine de zi;completarea biroului politic al organizatiei unpr neamt si alegerea delegatilor pentru conferinta unpr de miercuri 21.07.2016.presedintele interimar iftimie nu a prezentat nimic despre harbuz si acesta nu a fost ales nici in biroul permanent nici delegat.in situatia in care steriu si-a batut joc de noi nu are decat sa se spele pe cap cu harbuz.unpr a ajuns de rasul curcilor si nici nu merita sa-i mai acordam prea mare importanta.iar marele harbuz a ajuns un milog politic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *