ISSN 2457 - 3973

Arsene, despre eliberarea lui Dragnea: „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni!”

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a reacţionat la decizia instanţei prin care „prietenul” Liviu Dragnea va fi eliberat din penitenciar.
„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el”, a declarat Ionel Arsene.

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond – Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă joi de Tribunalul Giurgiu.

Articolul anterior

Primarii nemțeni ai PNL s-au întîlnit cu premierul Florin Cîțu

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: Guvernul Cîțu a adoptat ”MEMORANDUM-ul” privind implementarea Proiectului ”România Educată”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *